Cove, așa cum nu l-ai mai văzut. Prezentatorul emisiunii „Cursa iubirii” a susținut un moment inedit

#Exclusiv Click!

Cove (49 de ani), prezentatorul noii emisiuni de la Prima TV, "Cursa Iubirii", a fost aseară și prezentatorul Prima Fest, evenimentul organizat de postul de televiziune Prima TV, pentru prezentarea grilei de toamnă, alături de colega sa de trust, Andreea Berecleanu.

„Cursa Iubirii” începe pe 30 septembrie și totul este mai mult decât pregătit, iar adrenalina la cote maxime!

Începem pe 30 septembrie, sâmbătă acum, de la ora 20.00, un reality-show în care avem parte de toate, avem adrenalină, intensitate, emoție. Râdem împreună, plângem împreună, practic facem toate lucrurile astea în numele iubirii. Acum sunt mai multe etape prin care cuplul se menține viu, dar ceea ce am reușit noi să facem în „Cursa Iubirii" a fost să îi punem în situații nemaiîntâlnite, să spună lucruri pe care nu și le-au mai spus vreodată, să își recunoască greșelile sau păcatele, minciunile sau neadevărurile pe care nu le-au rostit și asta a venit la pachet cu foarte multă emoție și eu cred că genul asta de destăinuri și apropiere emoțională face ca acel cuplu să fie sudat și mai puternic. Nu e ușor deloc, trebuie să fii în formă, sunt multe probe fizice!”, ne-a povestit Cove, care a mai adăugat și faptul că „Premiul cel mare este de 15.000 de euro și o excursie exotică”, așa că reality-show-ul are toate ingredientele unei emisiuni de succes.

Cove și-a impresionat colegele cu calitățile sale artistice

Pentru că s-a simțit bine pe scena de la Prima Fest, Cove a și cântat câteva melodii de dragoste pentru invitații care au luat parte la eveniment, dar și pentru colegele sale. A fredonat „Dar-ar naiba-n tine dragoste” și a demonstrat încă o dată că nu este doar un prezentator carismatic, ci și un artist în toată regula.

„Și dacă îmi permiteți este o mare onoare să fiu pe această scenă cu acești mari rapsozi, artiști adevărați și o să îmi permit, cu voia dumneavoastră, să cânt și eu o piesă, două. Ce-aș putea eu să cânt de la „Cursa Iubirii” decât "Dar-ar naiba-n tine dragoste” , a spus Cove, pe scenă, și a trecut la cântat, interpretând chiar 3 piese din folcor, făcând deliciul invitaților la petrecere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net