Cove rupe tăcerea! A plecat de la Pro TV din cauza Adelei Popescu? „Exista un conflict între noi”

Anul 2021 culmina cu plecarea lui Cove de la Pro TV, acolo unde împreună cu Adela Popescu prezentau emisiunea „Vorbește lumea”. Decizia lui de a părăsi proiectul TV a fost una pusă sub lupă, căci zvonurile apărute ulterior făceau referire la relația dintre el și colega sa de platou. 

Cove și Adela Popescu / foto: Social media
Cove și Adela Popescu / foto: Social media

După scurt timp de la apariția speculațiilor, Gabriel Coveșanu a decis să lămurească lucrurile și să spună cum s-a întâmplat totul, dar și motivul aparițiilor acestor speculații. 

Cove: „Exista un conflict între noi, un rol”

Actorul a mărturisit în urmă cu ceva timp faptul că plecarea lui din cadrul emisiunii de la Pro TV nu a avut absolut nicio legătură cu Adela Popescu. Deși între ei publicul observa o serie de tachinări, totul a fost, de fapt, o improvizație artistică și nu a fost nimic personal. 

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa din emisiunea matinală cu Adela Popescu). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre.

Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii. 

„S-a pierdut un cuplu care putea să fie de succes”

Cove și Adela Popescu au format dintotdeauna un cuplu de zile mari pe micile ecrane. Însuși el a recunoscut asta și a mai spus, de asemenea, că regretă că un duo care ar fi putut fi de succes s-a pierdut, căci fosta sa colegă de platou a avut mai multe pauze, timp în care a fost înlocuită de alte personaje.

Speculațiile probabil au apărut pentru că lumea nu a înțeles de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. Din păcate, cu Adela nu am avut un parcurs complet, ea a avut perioade în care a născut și cumva cuplul la un moment dat s-a pierdut, au existat perioade mari de pauză. Au venit alte personaje care i-au ținut locul, a tot existat o schimbare în permanență și din păcate s-a pierdut un cuplu care putea să fie de succes, da”, a declarat Cove pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net