Momentul adevărului. Ce au răspuns Iulia Vântur și Adela Popescu atunci când au fost întrebate dacă au făcut sex într-o parcare sau într-un parc

Emisiunea „La Măruță” a împlinit 16 ani de emoții, de bucurie, de încercări, de reușite, iar printre invitații de seamă ai ediției din 23 octombrie au fost Marius Gălan, câștigătorul competiției „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, Lili Sandu, Adela Popescu, dar și Iulia Vântur. Iulia Vântur și Adela Popescu au luat parte la o provocare și au făcut mai multe dezvăluiri.

Iulia Vântur și Adela Popescu au luat parte la o provocare în „La Măruță” / Foto: Colaj Instagram
Iulia Vântur și Adela Popescu au luat parte la o provocare în „La Măruță” / Foto: Colaj Instagram

Adela Popescu (37 de ani), una dintre cele mai încântătoare prezentatoare de televiziune, și Iulia Vântur (43 de ani), una dintre cele mai cunoscute nume atât din România, cât și de la Bollywood, s-au numărat printre invitații speciali ai emisiunii „La Măruță”, în ediția de luni, 23 octombrie. Iulia se află preț de câteva zile în România, așa că a profitat de ocazia și a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt (...) Am zis că vreau să vă sărbătoresc de ziua voastră. (...) Am concerte în lume, dar emoții voi avea cel mai mult pentru cel din România”, a dezvăluit vedeta în cadrul emisiunii.

Au sau n-au făcut dragoste într-o parcare sau într-un parc?!

De asemenea, ea și Adela Popescu au luat parte la provocarea lui Măruță, jocul cu răspunsurile DA sau NU, unde au făcut mai multe mărturisiri. La un moment dat, aceastea au fost întrebate dacă au trimis poze iubitului în ipostaze provocatare, Iulia Vântur oscilând între DA și NU, în timp ce Adela Popescu a spus clar NU.

Însă, au fost întrebate și dacă au făcut dragoste într-o parcare sau într-un parc. Râzând, răspunsul ambelor vedete a fost că NU: „Mă, parcă nu era... ”, răspunde Adela în timp ce o bufnește râsul. „Parcă nu era parcare”, continuă Iulia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net