Laura Cosoi, secretul prieteniei de 17 ani cu Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment delicat”

Între Adela Popescu și Laura Cosoi dăinuiește o prietenie veche, de mai bine de 17 ani. S-au cunoscut în perioada în care activau în serialul de comedie „La Bloc”, Dana Rogoz fiind cea care le-a făcut cunoștință. O astfel de prietenie necesită efort, dar și interes reciproc față de problemele pe care le au. 

image

În cel mai recent interviu oferit presei, Laura Cosoi a vorbit deschis și sincer despre secretul unei prietenii de durată cu Adela Popescu. Soția lui Radu Vâlcan i-a fost aproape într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții, fapt pentru care îi va fi recunoscătoare pe veci. 

Laura Cosoi: „Adela a fost omul pe care l-am sunat”

Laura Cosoi și Adela Popescu sunt două nume pe care, atunci când le auzi, gândul te duce involuntar la cuvântul prietenie. 

Inițial, relația celor două a fost una de prietenie, urmând ca mai apoi să ajungă și colege de scenă la teatru. Ulterior, legătura dintre ele s-a consolidat, mai ales când Adela i-a fost aproape Laurei într-un moment extrem de dificil, lucru care nu se va schimba, indiferent de ce le rezervă viața. 

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a fost declarația Laurei Cosoi, într-un interviu Playtech.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net