Cine sunt primele 6 cupluri care au intrat în “Cursa iubirii” de la Prima TV? Cât de entuziasmat este prezentatorul Cove!

Un inginer horticol, 2 actori profesioniști, un consultant IT, un agent imobiliar, antreprenori aflați la început de drum sau specialiști în fitness și nutriție. Sunt doar câțiva dintre concurenții din primul sezon al reality show-ului „Cursa iubirii”, ce debutează în toamna aceasta la Prima TV. 

Ce spune Cove despre show-ul de la Prima TV

12 cupluri, 24 de participanți și tot atâtea povești unice de iubire. Iar Cove este extrem de entuziasmat de faptul că va prezenta una dintre cele mai așteptate emisiuni alte toamnei.

E show de show. O să avem toamna asta la Prima TV de toate: adrenalină, iubire, lacrimi de bucurie, lacrimi de tristețe, conflict. Am intrat deja în a doua săptămână de filmări și vă spun sincer că până și pe mine m-a uimit cât de mult cred și luptă cuplurile pentru relația lor. Bine, nici cei 15.000 de euro și o vacanță exotică nu sunt de neglijat! (rade). Pentru mine, ce se întâmplă pe platourile de la Cursa iubirii” e o experiență unică. Sunt alături de concurenți zi și noapte, le înțeleg trăirile și, alături de Livia, psihoterapeutul emisiunii, îi ajutăm să depășească momentele mai grele și să se bucure pe deplin de cele bune”, ne-a declarat Cove, prezentatorul show-ului „Cursa iubirii”, de la Prima TV.

Cuplurile care s-au înscris în această cursă  au și o motivație financiară: premiul cel mare de 15.000 de euro.

Participanții la „Cursa iubirii” au simțit deja greutatea probelor fizice și au avut primele discuții cu Livia Popescu, psihologul emisiunii.

Cuplurile de la „Casa Iubirii”

Iată care sunt primele 6 cupluri participante la show-ul toamnei de la Prima TV!

 1. Alex și Ana

Alex are 27 de ani iar Ana 28 de ani și sunt din București. Povestea lor este inedită deoarece s-au căsătorit după nici 3 luni de relație și au făcut asta în fața întregii țări, în cadrul unei emisiuni TV. Se descriu ca un cuplu tânăr care încă se descoperă, acesta fiind și principalul motiv pentru care au intrat în „Cursa iubirii”.

 2. Gabriel și Anca

Gabriel este un tânăr de 28 de ani, inginer horticol la bază, și vine din Buzău. Partenera lui, Anca, are 24 de ani, este din Constanța și lucrează în call center. Sunt împreună de 3 ani jumătate deja. S-au cunoscut pe rețelele de socializare și se pare că prima întâlnire a fost cu succes pentru că s-au și mutat împreună imediat.

3. Eduard și Tania

Un cuplu de artiști veritabili, Eduard are 47 de ani, iar Tania 33 și  ambii sunt actori profesioniști. Sunt căsătoriți de 7 ani și au împreună un băiețel minunat. Au venit la “Cursa iubirii” ca să își testeze și consolideze relația.

4. Lucian și Sorina

Lucian are 35 de ani, Sorina 36 și, împreună, formează un cuplu de 1 an de zile. Ambii lucrează în domeniul de beauty și vin de la malul mării, din Mangalia.  Consideră că sunt făcuți unul pentru altul, iar Sorina recunoște că niciodată nu a simțit să se comporte atât de frumos cu un alt bărbat. Intră în Cursă pentru premiul cel mare, dar și pentru a-și demonstra că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

 5. Ion și Raluca

Ion de 27 de ani și Raluca de 24 de ani sunt un cuplu de tineri îndrăgostiți și chiar căsătoriți de 1 an și 10 luni, după doar 3 luni de când s-au cunoscut. La fel ca Alex și Ana, au făcut acest pas într-o emisiune TV.  Chiar dacă mai sunt neînțelegeri, amândoi își doresc să devină o echipă sincronizată și pregătită pentru orice situație. Sunt ambițioși și convinși că vor fi câștigătorii competiției.

„Decizia de a participa la „Cursa iubirii”, show-ul de la Prima TV, a fost una spontană și de moment. Când ni s-a ivit ocazia, am fost bucuroși pentru că ne-am gândit la această experiență ca la un prilej de a deveni o echipă și mai bună! După experiența “Mireasa” am ieșit îndrăgostiți din casă, dar nu ne cunoșteam atât de bine, așa că, într-un fel, am luat-o din nou de la 0 cu cunoașterea dintre noi, lucru care este destul de greu atunci când te cunoști la televizor. Ne-am luptat unul cu capriciile celuilalt până am ajuns la numitorul comun de astăzi. Atuurile noastre ca și cuplu...în mod sigur superputerea noastră stă în faptul că după orice ceartă noi ne împăcăm, nu ne mințim și ținem unul cu celălalt până în pânzele albe”, au spus cei doi pentru Click!

6. Andreea (Dede) și Alexandru

Dede și Alex, ambii de 19 ani, sunt cei mai tineri participanți, dar ambițioși și hotărâți să dea tot ce e mai bun din ei, mai ales că amândoi sunt pasionați de sporturile extreme și pline de adrenalină și sunt foarte competitivi. Se cunosc de 1 an și jumătate și de 1 an locuiesc împreună în București, așa că au ajuns să se cunoască destul de bine. Ambii își doresc să își îmbunătățească comunicarea și să nu se mai certe atât de des.

„Cursa iubirii”, competiția în care 12 cupluri au intrat în aventura vieții lor, este un reality show ce va fi difuzat din toamnă,  la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net