Ce relație a fost, de fapt, între Andreea Marin și Cove: „Sincer, eram anesteziat!”

Cove a vorbit despre relația pe care o avea cu Andreea Marin, la 24 de ani de la emisiunea "Surprize, surprize". Actorul își amintește cu drag de celebra sa colegă de breaslă și spune că pe vremea aia era „anesteziat de emoții". 

Cove și Andreea Marin Foto: arhivă Click!
Cove și Andreea Marin Foto: arhivă Click!

Cove, despre relația cu Andreea Marin

Cove a spus că Andreea Marin a fost un model pentru el, considerând-o pe prezentatoare un exemplu de profesionalism. Prezentatorul declarase că a avut emoții teribile când a pășit pentru prima dată în platourile emisiunii, însă a reușit să și le controleze.

„Andreea Marin cred că este definiția profesionalismului în televiziune. Nimic nu o prinde nepregătită, se documentează înainte de orice apariție TV. La "Surprize, Surprize" era liantul echipei și am învățat enorm de la ea. M-a bucur să o numesc prietena mea chiar dacă anii au trecut și, profesional, drumurile nu ni s-au mai intersectat. Sincer, eram anesteziat de emoții. Însă sunt actor și am învățat să le controlez și să nu le las să mă domine. Îmi amintesc doar că a trecut foarte repede prima emisie", a declarat Gabriela Coveșeanu, scrie viva.ro.

Cove are doi băieți din două căsnicii diferite

Cove este cunoscut ca fiind un bărbat discret cu viața personală și puțini știu că are doi băieți care provin din două căsnicii diferite, scrie RomâniaTV.net. Bogdan Matei, în vârstă de 14 ani, din căsnicia cu Maria Movileanu și Mihai Răzvan, în vârstă de 8 ani, fiul din căsătoria cu actuala parteneră, Florentina.

Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, în anul 2013. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 8 ani pe care îl iubesc la nebunie. Băiatul cel mare al prezentatorului are 14 ani și este la vârsta la care își dorește să experimenteze cât mai multe lucruri noi.

„La căsnicii este de muncă continuu. Viața de zi cu zi, copii, educația lor, toate aceste își pun amprenta. Însă când clădești un destin cu un om, o faci asumat, cu responsabilitate și cu iubire. Soția mea este o femeie echilibrată și nu prea avem dispute. Când apar, însă vorbim. Punem totul pe tapet, vedem ce nu merge, cum reparăm și trecem la treabă", mai declarase Cove. 

Cove, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori 

Gabriel Coveșeanu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. După ce ani de zile a fost alături de Andreea Marin la emisiunea „Surprize, surprize” și a început să fie cunoscut publicului drept Cove, acum acesta a continuat să prezinte emisiuni TV de succes. 

Gabriel Coveșeanu s-a născut în 4 septembrie 1974 în București și mai are o soră despre care vorbește cu mult drag, pe care o cheamă Mihaela și alături de care a petrecut cele mai frumoase vacanțe în copilărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net