Oana Ioniță, în lacrimi la TV! Ce s-a întâmplat cu fiul ei după divorțul de Florin Budnaru: „Am suferit prea mult...”

Oana Ioniță, dramă fără argini! Vedeta și-a făcut recent curaj să vorbească despre durerea prin care trece după ce fiul ei nu mai dorește să o vadă. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”, a povestit recent cu lacrimi în ochi că regretă decizia de a-l lăsa pe fiul său, Maxim, sub îngrijirea tatălui acestuia după divorțul de Florin Budnaru. Oana Ioniță a recurs la instanță pentru a obține dreptul de a-și vizita copilul și pentru a-i dedica mai mult timp. Decizia de a se adresa justiției vine după ce „bebelușa” și-a dorit să i se permită să fie mai prezentă în viața băiețelului său.

Oana Ioniță, dramă fără margini!
Oana Ioniță, dramă fără margini!

Oana Ioniță, dramă fără margini! 

Oana Ioniță și Florin Budnaru au hotărât să încheie căsnicia lor de zece ani, iar renumita coregrafă a dezvăluit detaliile întregii situații în timpul unei apariții la emisiunea lui Cătălin Măruță. În ciuda eforturilor depuse pentru a depăși obstacolele, cuplul a ajuns la concluzia că este mai benefic să-și urmeze drumurile separat. Una dintre deciziile delicate luate în urma divorțului a fost reglementarea custodiei pentru cei doi copii ai lor: Isabel, în vârstă de 13 ani, și Maxim, în vârstă de 10 ani.

Isabel locuiește actualmente cu mama sa, în timp ce fratele ei mai mic, Maxim, stă alături de tatăl său, Florin Budnaru. Decizia a fost luată în vederea menținerii unui echilibru stabil în viața copiilor. În cadrul unei apariții la emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Ioniță și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit public drama prin care trece. Vorba aceea: Numai mamă să nu fii, în astfel de momente! Vedeta a dezvăluit că îl poate vedea Maxim extrem de rar și că își dorește să îi dedice mai mult timp, dar nu i se permite. Oana Ioniță a spus că Florin Budnaru i-ar fi impus lui Maxim un program atât de aglomerat încât acesta să nu mai găsească timp și pentru mama sa.

Da, el stă doar cu fostul soț. Voiam să stau mai mult cu el. E normal ca orice mamă să își dorească să aibă timp cu copilul. Săptămâna trecută a fost prima oară când l-am luat de la școală. Și asta pentru că aveam o sentință. După ce l-am luat, i s-a comunicat, «Maxim, fii bărbat!», de parcă l-aș fi dus la tăiere. Contează mult mesajul pe care i-l transmiți copilului când stă cu mama lui. Sunt secrete acestea, dar s-a ajuns prea departe, am suferit prea mult. Nu îmi doresc imposibilul. Îmi doresc un minimum de timp pe care ar trebui să îl am”, a spus Oana Ioniță cu lacrimi în ochi.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să se separe acum doi ani, dar procesul de divorț a fost finalizat recent. Vedeta a explicat motivul pentru care inițial a fost de acord ca fiul ei să rămână sub îngrijirea tatălui. Ea a recunoscut că fostul soț s-a implicat profund în creșterea lui Maxim.

 Oana Ioniță (42 de ani) a finalizat divorțul de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru

Ne-am separat acum vreo doi ani, divorțul l-am hotărât anul trecut. (…) La noi divorțul s-a finalizat, a rămas incert programul copilului, al lui Maxim. Domiciliul copiilor s-a separat, Isabel, la mine și Maxim, la Florin, a fost o convenție și am zis să ne ajutăm pentru creșterea lor. Doar că în urma acestei convenții, programul era stabilit doar pe perioada vacanțelor, nu și în timpul școlii. Nu am mai putut să îl iau în timpul școlii pentru că avea un alt program cu tatăl lui. (…) Inițial, când a început școala, îl luam aproape zilnic la mine, doar că nu a avut loc, spațiu. Tot timpul avea câte ceva. În octombrie am depus actele pentru ordonanță președințială pentru stabilirea unui program ferm. Săptămâna trecută s-a dat verdictul, măcar am niște ore, niște zile. Odată la două weekenduri să îl iau acasă, să stea cu mine, cu sora lui. (…) Cumva oamenii se înțeleg inițial, dar când e vorba de despărțire, fiecare luptă pentru el. Eu nu am crezut inițial că e așa. (…) El e tot timpul acolo, când el nu era, era trimisă altă persoană să îl ia. În aceste luni, copilul și-a creat o altă viziune asupra mea. Nu a mai vrut să stea cu mine. A fost îndoctrinat, alienat, sunt termeni diverși”, a mai spus Oana.

Oana Ioniță a dezvăluit și motivul pentru care ea și fostul soț au decis să se despartă: „Eu nu cred că copiii se cresc greu, se cresc cu dragoste și cu iubire. Cred că s-a atașat foarte tare de Maxim și eu nu am mai existat, cred că a fost și această separare, când soții dorm separat. De când am ales această casă, am încercat să vorbim mult, să mergem la psiholog. Mi s-a părut că doar eu îmi doream să salvez această căsnicie. Atâta timp cât nu mai există comunicare, respect. Am 42 de ani, mă vezi la anul în rochie de mireasă. Acum serios, nu mă gândesc la asta, mă gândesc să fiu fericită și iubită”., a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net