Oana Ioniță, în lacrimi! Celebra coregrafă a divorțat oficial de tenorul Florin Budnaru, dar suferă teribil. Care este motivul

Oana Ioniță (42 de ani) a finalizat divorțul de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a avut lacrimi în ochi marți, atunci când a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a povestit cât de mult îi duce lipsa fiului său, Maxim, care locuiește cu tatăl său.

La începutul acestui an am început procedura de divorț între mine și soțul meu.Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe care le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine!, anunța Oana Ioniță, în luna mai 2023.

Tot anul trecut, într-un interviu pentru Click!, Oana Ioniță ne povestea că are o mare durere în suflet și anume aceea că fiul lor în vârstă de 9 ani, Maxim, petrece acum mai mult timp cu tatăl lui, iar Oana stă acasă cu fetița ei mai mare, Isabel (12 ani). De fiecare dată când familia se întregește, cunoscuta coregrafă vrea să facă cât mai multe lucruri alături de fiul ei.

„Sufăr destul de mult”

Prezentă în studioul emisiunii de ieri „Exclusiv VIP” de la Prima TV, Oana Ioniță i-a povestit lui Cristi Brancu durerea prin care trece după divorț și a sfârșit plângând în timp ce transmitea un mesaj mai mult decât emoționant.

Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!”, a povestit vedeta, care are o urmă de regret cu privire la înțelegerea pe care a făcut-o cu fostul ei soț cu privirea la fiul lor, așa că s-a gândit să atace în instanță această convenție.

Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu 2 oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate – jumătate și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (...) Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a mai mărturisit la Prima TV, abătută și îngândurată, Oana Ioniță.

„Am o karmă de plătit!”

Oana consideră că are o karmă de plătit, poate pentru că muncind foarte mult, nu a putut să acorde suficient timp familiei.

 „Sunt mai multe discuții. Consider că am un fel de karmă de plătit. Mă gândesc cum să revin, deci făcându-mi rost de timp pentru familie. Doar că pe parcurs, dacă cineva stă mai mult cu un părinte, există acea alienare parentală. Unul din părinți încearcă să se dedice, dar nu îi dă libertatea să își vadă și celălalt părinte. Când începi un proces, e lung, costisitor și treci prin traumă. E greu pe cale amiabilă când o parte își dorește mai mult prezența copilului în viața lui. (...) Eu vreau să fie bine pentru mine și să fie bine și pentru băiatul meu. El în 4-5 ani va crește. Are 9 ani, face 10 în aprilie. E o situație și consider că ar trebui să se rezolve cât mai repede. Nu e vorba de sistem. Prin schimbarea de domiciliu, procesul s-a mutat de la Sectorul 5 la Tribunalul din Cornetu - care s-a închis, că nu mai sunt judecători. Și se judecă doar cazurile foarte grave. E complicat. Acum o să avem termen săptămâna asta, dar sper să se judece, să găsim o soluție”, a mai completat fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”.

Întrebată de Cristi Brancu despre Maxim, Oana Ioniță i-a spus prezentatorului TV că încearcă să petreacă timp de calitate alături de el ,dar este posibil ca atunci când nu sunt împreună el să fie cumva influențat.

„Nu mă consider o mamă denaturată”

Când e cu mine, e foarte bine. Încerc să îi ofer totul. Dar atunci când aude niște lucruri din afară, iar copilul probabil asistă la niște lucruri, din dorința de a-l susține pe tatăl lui, cumva e responsabil să îl susțină, se întoarce împotriva mea fără să vrea. (...) Încerc să fac lucruri frumoase, să mergem la Disney, la Dubai (nu am fost niciodată la Dubai). Nu prea își mai dorește să facă nimic. E supărat pe mine în mod special, pe faptul că l-am abandonat pe tatăl lui ... probabil. Nu știu cum percepe. Poate se gândește la un fel de abandon. Îmi doresc doar să fie lângă mine, dar trebuie să și cunosc momentele când are nevoie de un sfat bun. Orice copil are nevoie în viața lui de o mamă. Mama e importantă. Nu mă consider o mamă denaturată, ci o mamă ocupată”, a mai declarat vedeta.

La final, Oana i-a transmis, printre lacrimi, un mesaj fiului său:

Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine și eu mai mult timp lângă tine. Să pot să te iubesc așa cum îmi doresc și să pot să îți ofer tot ce îmi doresc, de la timp la cât mai multă dragoste. Te iubește mama!”, a mai spus cunoscuta coregrafă.

S-au separat după 10 ani de căsnicie

Oana Ioniță a avut o căsnicie frumoasă cu Florin Budnaru (43 ani), unul dintre cei mai buni tenori la ora actuală, care activează la Teatrul de Operetă “Ion Dacian” din Capitală. Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit civil în vara lui 2013, nășiți fiind de Mihai Găinușă, colegul de la Cronică al Oanei, și de soția acestuia, și s-au separat după 10 ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
banner Andreea Sasu Philipp Plein png
image
actualitate.net
image
actualitate.net