Cum a reușit Oana Ioniță să-și împlineasă visul? „La primele cursuri mă simţeam pierdută în faţa copiilor»

#Exclusiv Click!

Succesul câştigat în televiziune nu i-a adus satisfacţii atât de mari precum cariera de profesor. Fosta „Bebeluşă” de la „Cronica Cârcotaşilor”, Oana Ioniţă (40 de ani), a împlinit recent zece ani de când este instructor de dans şi lucrează cu cei mici. Şi-a clădit propria şcoală de balet şi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, chinul prin care a trecut pentru a-şi împlini visul.

Oana Ioniţă este foarte mândră de rezultatele pe care le are împreună cu dansatorii cei mici
Oana Ioniţă este foarte mândră de rezultatele pe care le are împreună cu dansatorii cei mici

Oana Ioniţă şi-a clădit un imperiu al dansului, iar ieri a sărbătorit zece ani de când are propria academie, „Dance Planet”, în cadrul unui spectacol deosebit ce a fost găzduit de Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti.

Fosta „Bebeluşă” a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că nu i-a fost uşor să ajungă la acest nivel, dar acum culege bucuroasă roadele muncii sale.

Fosta „Bebeluşă” a reuşit să-şi păstreze silueta. FOTO: Andreea Retinschi Photography
Fosta „Bebeluşă” a reuşit să-şi păstreze silueta. FOTO: Andreea Retinschi Photography

„Atunci când am deschis primul sediu, în zona Nerva Traian, în 2008, acum mai bine de 14 ani, încă lucram în televiziune şi creionam un început în domeniul pedagogiei. La primele cursuri mă simţeam pierdută în faţa copiilor, care mă apreciau de la tv.

Chiar şi după patru ani de pedagogie coregrafică nu ştiam cum să îi ţin în frâu. Apoi, în 2012, a luat fiinţă «Dance Planet» pentru că eram adesea întrebată de oameni cum să înveţe să danseze ca mine. Când Isabel (fiica ei, n.r.) avea un an şi m-am întors în ţară să prezint «Cronica Cârcotaşilor» alături de Mihai Găinuşă, am spus că mai trebuie să mai fac şi altceva.

Aşa că am găsit un sediu într-un cartier rezidenţial şi am început din nou să predau, dans modern pe atunci (street dance, zumba, gimnastică, dans sportiv). Începutul a fost foarte greu, pentru că o meserie nu seamănă cu alta.

Lipeam afişe şi puneam flyere în parbriz în miez de noapte. Am strâns copii talentaţi, am avut lângă mine profesori dedicaţi şi am muncit foarte mult. Mai mult decât în televiziune. Să creezi un brand nu e greu, ci să-l ridici şi să-l menţii”, a povestit Oana Ioniţă, în exclusivitate pentru Click!

image

După muncă şi răsplată! Aşa că toate eforturile au meritat! Oana are deja în palmaresul şcolii sale de dans numeroase premii la importante competiţii naţionale şi internaţionale.

image

„În cei zece ani de activitate intensă am reuşit să adun peste o sută de premii internaţionale şi peste 500 naţionale. Dintre cele mai importante sunt: Locul 1 mondial la New York, cu Martha Savin, din sute de ţări şi mii de candidaţi la Youth America Grand Prix, şi, după încă doi ani, am câştigat din nou locul 1 mondial cu Dragoş Grămadă şi Nali Dobrin la cel mai bun pas de deux de contemporan. Sunt singura şcoală din România cu asemenea performanţă”, a ţinut să precizeze vedeta.

Click! spune

Oana Ioniţă (40 de ani) are o căsnicie frumoasă cu Florin Budnaru (43 de ani), unul dintre cei mai buni tenori la ora actuală, angajat la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din Capitală. Cei doi împlinesc anul viitor zece ani de mariaj şi au împreună doi copii, Isabel (11 ani) şi Maxim (7 ani), care le-au moştenit pasiunea pentru dans şi muzică.

Ea l-a instruit şi pe Darius Mabda, câştigătorul «Românii au talent»

Oana Ioniţă se află şi în spatele unor puşti fenomenal de talentaţi care au devenit adevărate vedete în România, aşa cum este şi Darius Mabda, cel care la doar 12 ani a câştigat anul acesta cel mai urmărit concurs tv, „Românii au talent”, ajuns la al 12-lea sezon.

image

Darius a impresionat juriul competiţiei încă de la audiţii, unde a obţinut râvnitul „Golden Buzz”, care l-a propulsat direct în semifinale. Apoi a câştigat detaşat trofeul cel mare şi premiul de 120.000 de euro.

image

„Am instruit mai mulţi copii care au fost, de-a lungul timpului, finalişti şi semifinalişti la «Românii au Talent». În fiecare an unde am avut coregrafii remarcabile, foarte aplaudate şi unele dintre ele răsplătite chiar cu Golden Buzz-uri.

Anul acesta, elevul meu, Darius Mabda, a câştigat marele premiu. De asemenea, am câştigat Dance World Cup şi Dance Star, unde am obţinut titlul mondial la balet, contemporan, acro, folclor şi show dance.

La toate acestea se adaugă şi alte gale importante, premii multiple şi alte aprecieri ce ne-au situat pe podiumul şcolilor din România. În momentul de faţă suntem cea mai complexă şcoală de arte privată din România cu cele mai bune rezultate naţionale şi internaţionale”, a mai spus Oana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net