Legătura neștiută dintre bebelușa provocatoare de la Cronica Cârcotașilor și Mircea Badea! Alexa înnebunește orice bărbat

Ultima actualizare:

Mircea Badea a făcut senzație pe scena show-ului ''Te cunosc de undeva'', iar bebelușa Alexa l-a însoțit. Când a gustat celebritatea frumoasa dansatoare?

image

Acum o vreme, telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pe scenă pe cunoscutul prezentator alături de îndrăgita bebelusă. Mircea Badea a avut un moment pe scena show-ului ''Te cunoscu de undeva'', iar Alexa a făcut furori cu dansul său. Publicul a fost în extaz, și, încă de pe atunci, a ținut să afle cât mai multe detalii despre frumoasa dansatoare. 

image

Alexandra Gherase, pe numele real, a devenit cunoscută în România datorită talentului său, însă a cunoscut celebritatea odată cu începerea colaborării cu Cronica Cârcotașilor. Acum, vedeta are zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale, iar postările sale sunt extrem de apreciate de fani. 

Alexa și Cronica Cârcotașilor

Alexa este o dansatoare profesionistă ce ne încântă privirea de fiecare dată când o vedem la ''Cârcotași''. Pe aceasta, însă, nu o vedem doar acolo, ci și în videoclipurile unor mari artiști.

Frumoasa dansatoare pe care o putem compara ușor cu Margot Robbie datorită asemănării sale cu aceasta, a avut un parcurs frumos în showbiz.

Alexa este din Constanța, unde a locuit până la absolvirea liceului. Fumoasa dansatoare a știut de când era mică ceea ce doreste să facă pe plan profesional, deoarece a studiat dansul încă din scoala, aceasta urmand cursurile liceului de coregrafie.

La scurt timp, bebelușei Alexa i s-a propus să apară în videoclipuri, a acceptat negreșit, iar acest lucru a propulsat-o în carieră.

De-a lungul vremii, frumoasa dansatoare a avut colaborări cu Morandi, Deep Central, Elena Gheorghe, Matteo și mulți alții.

De asemenea, talentul său a ajutat-o să joace și în spectacole de teatru, aceasta jucând chiar și în musicalul Chicago. 

Cum se menține suplă

Alexa recunoaște că este atentă la ce mănâncă, dar ajutorul real vine de la efortul depus la orele de dans. Vedeta nu mănâncă dulciuri, dar se mai răsfață din când în când cu înghețată.

Ce pasiuni are

Alexa adoră călătoriile și să se relaxeze alături de prieteni. De asemenea, artistei ii face placere sa mearga la film.

În prezent, Alexa face furori la Cronica Cârcotașilor și încântă publicul fiecare dată când își face apariția. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg
netflix jfif