EXCLUSIV Fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, detalii șocante: "Iartă-mă că n-am simțit că erai singur"

Ultima actualizare:

    Alexa Lucia Istrate și Ciprian Nemeșiu, fericiți, în anul 2018foto: Facebook
Alexa Lucia Istrate și Ciprian Nemeșiu, fericiți, în anul 2018foto: Facebook

Apar detalii cutremurătoare după decesul actorului Ciprian Nemeșiu, care din primele informații s-ar fi sinucis luni, în ziua de 8 Martie, la doar 39 de ani. Fosta lui iubită, actrița Alexa Lucia Istrate, a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook.

Click! a aflat o parte dintre motivele care l-ar fi aruncat în deznădejde pe actorul de improvizație Ciprian Nemeșiu. Fosta lui iubită, actrița Alexa Lucia Istrate, pe care o știți din serialul de comedie "Nimeni nu-i perfect", de la Prima TV, ne-a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare. "Am fost trei ani împreună, jucam împreună, eram prieteni. Acum era singur, poate și de aici depresia, plus covid, că ne-a rupt pe toți. Ieri aveam 3 spectacole (n.r. luni, 8 martie) și s-au anulat", ne-a mărturisit actrița, cu care Ciprian a avut o relație timp de trei ani. Femeia era doborată de durere, pentru că nu se astepta la un așa deznodământ trist. Mai mult, Alexa Lucia a scris și pe Facebook un mesaj plin de amar: "Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit...ieri aveam 3 spectacole, ni le-a luat Covid....iartă-mă că n-am simțit că erai singur".

Ciprian Nemeșiu și Alexa Istrate ar fi trebuit să joace în piesa "Două cupluri de coșmar"

Cu doar o zi înainte, Alexa Lucia Istrate anunța, încrezătoare, reprezentațiile pe Facebook și chema lumea la teatru: "Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista", a scris Alexa pe Facebook. "Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu", a mai scris actrița. Ar fi trebuit să joace, alături de Ciprian Nemeșiu, în spectacolul "Două cupluri de coșmar", o comedie savuroasă, în regia lui Ciprian V. Nechita. "Cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! Ce-ai face dacă ai afla că soțul tău s-a plictisit de tine? Ce-ai face dacă ai afla că soția ta este nefericită în cuplu?", este descrierea piesei de teatru, a cărei distribuție este completată de Andrei Seușan și Claudia Prec.

Din păcate, odată cu intrarea Capitalei în scenariul roșu, au fost aplicate și restricțiile aferente, iar reprezentanții teatrului au revenit cu următorul mesaj: "În lumina ultimelor știri, anulăm reprezentațiile din următoarele două săptămâni (8 – 21 Martie). Avem rugămintea, dacă se poate, ca biletele deja achiziționate să fie păstrate pentru evenimentele ce vor urma de-a lungul anului 2021", se arată pe site-ul teatrulrosu.ro.


    Alexa Lucia Istrate și Ciprian Nemeșiu, în Thassosfoto: Facebook
Alexa Lucia Istrate și Ciprian Nemeșiu, în Thassosfoto: Facebook

Mesajul trist al fostei iubite: "Iartă-mă că n-am simțit că erai singur"

Alexa a și publicat un mesaj pe rețelele de socializare și o imagine cu ei doi, dintr-o vacanță din Thassos, pe vremea când erau împreună și fericiți, acum ceva ani. "Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit... ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid... iartă-mă că n-am simțit că erai singur... Zâmbește Sus! ...", a scris tânăra actrița. "Ciprian nu era căsătorit, era singur, poate și de aceea nu s-a mai regăsit, nu și-a mai făcut nicio relație", ne-au mărturisti colegi de trupă, care ne-au mai spus că mama lui este sfâșiată de durere. Pe lângă pierderea imensă, femeia se gândește că, din cauza restricțiilor Covid, Ciprian nu va putea fi condus pe ultimul drum de toată lumea care l-a iubit.


    Ciprian Nemeșiu a murit luni, 8 martie, la doar 39 de anifoto: Facebook
Ciprian Nemeșiu a murit luni, 8 martie, la doar 39 de anifoto: Facebook

Ciprian Nemeșiu, biografie

Actor și economist, Ciprian Nemeșiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) și Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish și Digi24 și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureștene. Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Citește și:

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit. Mesajul dureros al colegilor. Tânărul de doar 39 de ani s-ar fi sinucis

Ciprian Nemeșiu, actorul care s-ar fi sinucis la 39 de ani: "Nu uitați de copilul din voi, scoateți-l la joacă oricând aveți ocazia"

image
image
image
image
image
image
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg
dorian si zanni jpg