Fiul nelegitim al regretatului Ion Dolănescu se însoară! Uite în ce stadiu sunt pregătirile pentru nuntă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare se anunță vara aceasta în showbiz-ul românesc! Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al regretatului Ion Dolănescu, se însoară cu aleasa inimii sale după șase ani de relație și un an de conviețuit împreună. Contactat de Click!, îndrăgitul artist de muzică populară ne-a dezvăluit cum merg pregătirile pentru marele eveniment.

„Muncim zilnic pentru asta, strângem bănuți pentru a face toate pregătirile care trebuie pentru un asemenea eveniment. Nu aștept ajutorul nimănui să fac o nuntă doar de fală și să mă gândesc că după nuntă voi rămâne dator vândut. Așa că tragem tare să facem o nuntă mare pe spatele nostru!

Am spus și o repet, doar neamul soției mele, care este un neam foarte mare, deoarece ei sunt 11 frați, o să die ceva, deci cu siguranță vor fi multe persoane. Să nu exagerez…undeva la 500 de persoane cred că vor fi…când am cerut-o de soție, la logodna noastră, au fost 300 de persoane în Turcia pe Croaziera din Bosfor…”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Frigul, inamicul principal

Ionuț Petrescu ne-a mai dezvăluit și faptul că este foarte necăjit din cauza unei gripe care nu îl lasă să își facă profesia…pentru moment:

„Momentan nu sunt prea bine din punct de vedere medical. Aștept să îmi revin că sunt bolnăvior acum și după am să văd ce mai am de făcut. Din cauză că sunt bolnav nu pot să mai am cântări”.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearce să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net