Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu se însoară: „Mi-am cerut iubita în căsătorie!”. Ce spune despre frații săi, Ionuț și Dragoș

#Exclusiv Click!

Bat clopote de nuntă în familia Dolănescu! Ionut Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, și-a cerut iubita, weekend-ul trecut, în căsătorie, după cinci ani de relație. Contactat de Click!, îndrăgitul cântăreț de muzică populară ne-a mărturisit că vara viitoare urmează să îmbrace costumul de ginerică.

„Mi-am cerut iubita în căsătorie, după cinci ani de iubire împreună și șapte luni de locuit sub același acoperiș. Am făcut asta în fața a 300 de persoane pe Bosfor, în Turcia, iar anul viitor, în luna august, urmează să facem și nunta. Cu siguranță îi voi invita și pe frații mei: Dragoș și Ionuț, la nuntă, dacă vor să vină, ar fi cea mai mare bucurie a vieții mele, dacă nu eu tot îi voi respecta, prețui și iubi din suflet, pentru că rămân același om cu suflet. În aceste momente mă simt cel mai fericit și împlinit om de pe acest Pământ. Mă simt un om bogat, împlinit și iubit”, a declarat Ionuț Petrescu, pentru Click!

Suferință eternă

Ionuț Petrescu ne-a mai mărturisit și faptul că și-ar dori ca Ionuț și Dragoș Dolănescu, presupușii săi frați, să accepte să facă testul ADN, pentru a demonstra că prin venele lor curge același sânge:

„Indiferent de situație, de îmi sunt frați ori nu îmi sunt frați, Ionuț și Dragoș vor rămâne sufletul meu. Însă, până nu se va face testul ADN, care ar rezulta adevărul dacă sunt sau nu fratele lor, eu tot îi consider frații mei. Testul ADN a fost și va rămâne dorința mea de-al face, dar din păcate, eu nu am putere de a sparge odată gheața! Să sperăm că odată și odată se va efectua acest test”.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său. Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, a murit în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că, acesta încearcă să se lupte cu morile de vânt, singur, și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu, nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net