Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, pregătit pentru marele pas! Uite ce planuri are: „Iubita mea are o dorință foarte mare!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Bărbatul iubește cu foc o domniță, de patru ani de zile, cu care s-a mutat împreună de câteva luni și cu care se pare că are planuri serioase pe viitor. Contactat de Click!, cântărețul de muzică populară ne-a dezvăluit că atât el cât și partenera lui de viață își doresc un copilaș în viitorul apropiat.

S-au mutat de câteva luni împreună, își doresc ca anul viitor să se căsătorească, ba mai mult să își mărească și familia.

„Iubita mea are o dorință foarte mare acum. Vrea cu orice preț un copil. A spus că dacă Dumnezeu îi vă îndeplini această dorință o să meargă zilnic la Biserică să îi mulțumescă pentru darul primit. Este topită după copii. E

ste oricum o femeie foarte credincioasă, merge în fiecare Duminică la Biserică și dacă Dumnezeu este să ne ofere această minune eu sunt gata să o primesc cu brațele deschise”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Ion Dolănescu: „Este lângă mine și la bine și la greu”

Ionuț Petrescu își idolatrizează partenera de viață.

„Cum să mă despart eu de Regina mea? Nu ar fi păcat! Sincer pentru mine este ca și mama mea, ea reprezintă aerul pe care eu îl respir. Fără ea nu aș putea respira și aș muri în secunda doi. Deci, în câteva cuvinte ea îmi este mamă, frate, soră și al doilea Dumnezeu pe acest pământ.

Mă susține din toate punctele de vedere. Este lângă mine și la bine și la greu. Este greu de găsit o asemenea persoană să se sprijine necondiționat în orice situație sunt un norocos”, a conchis pentru Click! Ionuț Petrescu.

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său.

Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, a murit în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearce să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu, nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net