Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu, se însoară: „O să îmi invit frații la nuntă!”

#Exclusiv Click!

Viața este plină de surprize și întorsături neașteptate, iar uneori, evenimente neobișnuite au loc chiar și în viețile celebrităților. Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al regretatului artist Ion Dolănescu, a declarat în exclusivitate pentru Click! că se pregătește de nuntă cu aleasa inimii sale.

Ionuț Petrescu vrea nuntă cu 1.000 de persoane

Ionuț Petrescu a fost mereu în lumina reflectoarelor datorită originii sale neobișnuite. Cu toate acestea, viața sa s-a schimbat complet în ultimii doi ani. Asta pentru că în timp ce se străduia să își croiască propriul său drum în lumea muzicii, Ionuț și-a întâlnit sufletul pereche.

„Sunt foarte bine! Vara aceasta o să merg în Turcia în concediu, pe Bosfor, la mijlocul lunii iulie împreună cu viitoarea mea soție o să plecăm cinci zile. Dumnezeu mi-a dăruit un înger de femeie și mă simt foarte norocos. Ne gândim ca vara viitoare să facem nunta, momentan nu am fixat data exactă când o să fie marele eveniment dar o să urmeze ceva frumos. O să vedeți. Ne cunoaștem din 2018, de patru ani suntem împreună, dar locuim împreună de două luni.

Vrem o nuntă foarte mare amândoi și cu siguranță o să fie. Dacă aș aduna toți prietenii, ar fi în jur de 1 000 de persoane la nuntă. O să îmi invit și presupușii frații cu siguranță la nuntă chiar de acceptă sau nu”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Click! spune

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, solistul care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, în urma unui infarct, susține că regretatul cântăreț de muzică populară este chiar tatăl său.

Mama lui Ionuţ Petrescu, cea care a fost bucătăreasa regretatului artist, s-a stins din viaţă în 2019, fără a-și lămuri băiatul cu privire la numele tatălui său natural. Așa că acesta încearce să se lupte cu morile de vânt singur și să demonstreze că este fiul regretatului Ion Dolănescu chiar dacă presupușii frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu nici nu vor să audă de vreo discuție, la o masă, cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net