Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, mesaj pentru Dragoș. Ce i-a transmis Ionuț Petrescu despre mormântul regretatului artist!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, Ionuț Petrescu (43 de ani) i-a trimis recent un mesaj privat, pe pagina de Facebook, lui Dragoș Dolănescu, unde i-a arătat cât de îngrijit este mormântul regretatului cântăreț de muzică populară. Se pare că acesta nu a fost deranjat mai deloc de acel mesaj, pentru că a ales să îi mulțumească la scurt timp.

Moartea lui Ion Dolănescu, din anul 2009, avea să stârnească un adevărat război între frați, din cauza averii uriașe lăsate de acesta. Spiritele s-au încins și mai tare în urmă cu șapte ani, când Ionuț Petrescu, un artist de muzică populară, a apărut în spațiul public și a declarat faptul că este și el fiul regretatului artist de muzică populară. Deoarece mama sa, tanti Flori, care a murit în anul 2019, se pare că ar fi întreținut relații intime cu Ion Dolănescu în anul 1975, pe când aceasta lucra drept bucătăreasă pentru artist.

În toți acești ani nu s-a aflat încă adevărul din cauză că cei doi presupuși frați pe care îi are refuză să facă testul ADN. Însă, chiar și așa Ionuț Petrescu nu se lasă cu una cu două și încearcă, prin toate puterile sale, să se apropie de Dragoș Dolănescu.

„I-am trimis recent, pe Facebook, lui Dragoș, o filmare, de la mormântul lui tata. El mi-a văzut mesajul și mi-a răspuns, mi-a mulțumit pentru că i-am trimis acel filmulet. Indiferent de situație în care suntem noi, chiar de nu mă suportă Ionuț sau Dragoș eu îi iubesc și prețuiesc pe amândoi în mod egal.

Dragoș îmi răspunde la mesaje atunci când îi trimit. Asta pentru că și el este în aceeași situație ca și mine cu toate că a fost recunoscut în acte ca și copilul lui Ion Dolănescu. Eu cred că el întelege situația asta în care mă aflu eu. Mai mult de atât are și un semn de întrebare vizavi de refuzul lui Ionuț în ceea ce privește testul de paternitate al meu. Probabil, eu zic, că asta a adus la apropierea noastră. Nu mi-a spus asta Dragoș, direct, dar am simțit”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Ionuț și Dragoș Dolănescu, în război

Averea colosală lăsată de Ion Dolănescu i-a făcut pe cei doi frați să nu ajungă la un numitor comun. Astfel că Ionuț Dolănescu a ales să lanseze și o piesă cu versuri dedicate fratelui său, cu privire la disputa dintre ei doi:

„Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire”.

Click spune!

În urma partajului, judecătorii au decis ca Ionuţ Dolănescu să rămână cu locuiţa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro şi cu drepturile de autor estimate la 70.000 de euro, iar Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro. Însă disputa dintre cei doi frați continuă pe casa din Strada Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și Tunari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net