Ionuț Dolănescu este nerăbdător să se mute în casa din Caimatei. Cât au costat renovările

#Exclusiv Click!

La 51 de ani, Ionuț Dolănescu, moștenitorul imperiului regretatului artist Ion Dolănescu, urmează să își îndeplinească un mare vis! În aproximativ două luni, artistul de muzică populară, se va muta în casa în care a copilărit, dar și în locul în care celebrul Ion Dolănescu  dădea petreceri memorabile de Sfântul Ion. 

A stat la mama lui, Maria Ciobanu, în timpul renovării

Este un proiect ambițios, care se apropie acum de sfârșit, o casă plină de istorie în care Ion Dolănescu a trăit de-a lungul vieții, și tot acolo, din păcate, și-a găsit sfârșitul. Imobilul are atât valoare istorică, cât și sentimentală, pentru care Ionuț Dolănescu s-a judecat ani de zile, chiar cu fratele său mai mic, Dragoș Dolănescu, care locuiește în Costa Rica.

Lucrăm la interioare, sper din toată inima să fie gata până în toamnă. Noi locuim, momentan, în casa mamei. Mama a avut bunăvoința și generozitatea să ne lase să locuim în casa dânsei, în perioada cât a fost plecată în America, dar probabil că și dansa se va întoarce în țară, la un moment dat, și trebuie să ne mutăm la casa noastră. 

E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu, pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii, pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă, ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu. Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez, pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult. Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu, avea peste 1000 de fini. Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez. Sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească", ne-a mărturisit Ionuț Dolănescu.

Are copii talentați

La rândul său, Ionuț Dolănescu, are trei copii talentați, nepoții regretatului său tată Ion Dolănescu, de care el și soția sa, Doinița, se bucură din plin. Se pare că, băiatul de 8 ani al lui Ionuț Dolănescu, Iancu, este pe cale să îl urmeze pe celebrul său bunic.

Vlăduț, băiatul cel mare, nu vrea să facă muzică. Are 14 ani și jumătate, săptămâna trecută a avut examenul de trecere în clasa a noua. Ioana (13 ani) merge foarte bine cu vioara, anul acesta a luat mai multe premii la câteva concursuri la interpretare la vioară. Ea muncește foarte mult, e foarte muncitoare și foarte serioasă în ceea ce face, în fiecare dimineață, la 6 dimineața, e cu vioara în mână și studiază. Muncește foarte mult și dă și rezultate. Băiețelul cel mic, Iancu, are aproape 8 ani, îi place foarte mult muzica și este și el tânăr student la pian, încercăm să îl învățăm și pe el pianul și el are și voce! Cred că el va cânta! S-ar putea ca el să îl moștenească pe tatăl meu sau pe mine!”, ne-a declarat, cu zâmbetul pe buze, Ionuț Dolănescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net