Secretul lui Ionuț Dolănescu, după 14 ani de căsnicie cu Doinița: «În fiecare zi...»

Ultima actualizare:

Ionuț Dolănescu, în vârstă de 50 de ani, și soția lui, Doinița, se bucură de o căsnicie fericită, fiind împreună de 14 ani. După mai bine de un deceniu, Ionuț a dezvăluit care este secretul relației longevive și pline de dragoste pe care o are cu soția lui!

Ionuț Dolănescu, despre mariajul fericit cu Doinița Foto: Instagram
Ionuț Dolănescu, despre mariajul fericit cu Doinița Foto: Instagram

Ionuț Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu și al Mariei Ciobanu, a dezvăluit că deși el și partenera lui de viață, Doinița Dolănescu, sunt împreună de mai bine de un deceniu, în relația lor există zilnic momente de tandrețe.

Nu rata și: Frații Dolănescu nu doresc să îngroape securea războiului! Ce îi transmite Dragoș lui Ionuț

Ionuț Dolănescu, secretul mariajului fericit cu Doinița

Ionuț are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui, despre care susține că este o bună gospodină și o mamă devotată pentru cei trei copii ai lor.

Artistul a dezvăluit și „secretul” mariajului lor fericit, explicând că nu există zi în care să nu îi spună partenerei lui că o iubește, demonstrându-i acest lucru și prin gesturi tandre.

„În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, în cadrul unei emisiuni TV. 

Vezi și: Incredibil! Cum arată acum superba vilă pe care s-au bătut frații Dolănescu. Imagini exclusive

Drama copilăriei pe care trăit-o soția lui Ionuț Dolănescu

Cei doi parteneri împărtășesc și un lips al copilăriei, Ionuț Dolănescu dezvăluind că Doina a crescut fără tată, în timp ce situația lui este cunoscută publicului larg. După separarea părinților lui, care nu și-au vorbit vreme de 30 de ani, acesta a rămas în grija tatălui, fără să o aibă alături pe Maria Ciobanu, cea care i-a dat viață. 

Ionuț Dolănescu a explicat că soția lui este un om foarte bun la suflet, motivând că lipsa tatălui a făcut-o să vadă lumea cu alți ochi. 

Probabil este un om atât de bun pentru că ea a crescut fără tată.”, a mai spus fiul regretatului Ion Dolănescu, despre soția lui. 

Doinița este cea de-a doua soție a lui Ionuț Dolănescu și femeia care i-a dăruit acestuia trei copii: doi băieței și o fetiță. Artistul a mai fost căsătorit în trecut cu Mariana Dolănescu, timp de 10 ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net