Locul secret în care Nadia Comăneci se iubea cu Ion Dolănescu. Unde mergeau atunci când voiau să fie singuri

Puțini sunt cei care își mai amintesc de povestea de dragoste dintre Nadia Comăneci și regretatul Ion Dolănescu. S-au iubit cu mare foc și au fost, la un moment dat, chiar la un pas de căsătorie. A ieșit la lumină locul secret pe care îl considerau „cuibușorul lor de nebunii”. 

Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu
Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu

Povestea de dragoste dintre Nadia Comăneci și Ion Dolănescu mai atrage și în zilele noastre atenția. Cei doi au format un cuplu în anii 80 și se spune că ar fi fost chiar la un pas de căsătorie. La momentul respectiv, Ion Dolănescu era pe val în muzica populară românească, iar Nadia ajunsese demult o sportivă cu mare renume atât în România, cât și peste hotare. 

Fascinat de frumusețea gimnastei, Ion Dolănescu ar fi dus-o imediat la altar, numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

Care era locul secret în care se iubeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu

Deși mult mai în vârstă decât gimnasta, între ei fiind o diferență de 17 ani, Ion Dolănescu era convins, la vremea respectivă, că Nadia Comăneci este sufletul lui pereche. Povestea lor de iubire a debutat atunci când Nadia avea numai 25 de ani. 

S-au îndrăgostit nebunește unul de altul, iar relația lor a durat 4 ani. Atunci când voiau să fie singuri, mergeau pe litoral sau chiar la unul dintre finii lui Dolănescu, un bărbat care trăia în Garoafa, undeva lângă Focșani. 

Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, atunci când formau un cuplu
Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, atunci când formau un cuplu

Acolo ar fi fost locul în care se iubeau cu patos și unde erau departe de toată lumea. Apropiații cuplului de la vremea respectivă povesteau că nu se dezlipeau unul de celălalt, iar la toate petrecerile mergeau, negreșit, împreună. 

„S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerile lui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa”, ne-a spus un apropiat, acum ceva timp. Legătura dintre ei s-a pierdut atunci când gimnasta noastră a decis să plece în America. Însă au păstrat o relație frumoasă, amicală. S-au revăzut după mulți ani, când artista a venit în România. Ion Dolănescu a încetat din viaţă pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac. Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net