VIDEO Cum îl antrenează Nadia Comăneci pe Arnold Schwarzenegger. Imagini filmate într-un parc

Ultima actualizare:

Un filmuleț în care Arnold Schwarzenegger trage din greu de fiare într-un parc din California au devenit virale. El este antrenat de nimeni alta Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari gimnaste din toate timpurile. Nadia a postat imaginile pe contul ei de facebook, adunând sute de mii de aprecieri și comentarii.

nadia comaneci GettyImages 1206678137 jpg

Internauții au fost extrem de încântați să îl vadă pe veteranul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, cum trage de fiare cu forța unui tânăr de 30 de ani. El face tracțiuni sub atenta supraveghere a româncei Nadia Comăneci care numără ferm și nu îl lasă să cedeze.

Aproape 3000 de oameni au comentat imaginile, printre ei și români, mândri să o vadă pe Nadia Comăneci, în vârstă de 61 de ani, într-o formă excelentă.

„Nu mi-am dat seama că este Nadia. Haha, m-am îndrăgostit de ea când era la Jocurile Olimpice din '76... chiar am învățat ceva română”, scrie un internaut.

„Grozav! Iubesc toate filmele lui, începând cu Conan barbarul, unde m-a inspirat să mă antrenez și să rămân în formă. Bună treabă!”, este un alt mesaj.

„Foarte puternic și impresionant domnule. Îți mulțumesc că m-ai inspirat mereu cu toate filmele tale grozave în timpul copilăriei mele și cu cariera ta uimitoare în politică. Multă dragoste și respect domnule”, scrie un fan al celebrului actor.

„Absolut uimitor! Spectaculos! Foarte impresionant!Vă iubesc foarte mult pe amândoi!”, este mesajul unei fane americane.

„Doi dintre oamenii și sportivii mei preferați! Mari talente și mari suflete!”, este mesajul unei românce.

La începutul lunii iunie, fiul Nadiei Comăneci, Dylan, a împlinit 17 ani.

Arnold Schwarzenegger a realizat recent un documentar în trei părți și este totodată și protagonistul unui film, ambele lansate recent pe Netflix.

În documentar, celebrul actor vorbește despre moarte și recunoaște că îi este teamă să se gândeaască la asta, iar despre Rai spune că este „o fantezie”.

„Când oamenii îşi spun «îi voi revedea în rai», sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu”, a adăugat actorul american.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net