Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, o poveste de dragoste sortită eșecului. De ce s-au despărțit în ciuda faptului că se iubeau: „L-am iertat”

Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au fost protagoniștii unei povești de iubire parcă desprinsă din filme. Au trăit o relație zbuciumată, plină de suișuri și coborâșuri, multe dintre ele fiind mediatizate la acea vreme. Cum au ajuns cei doi de la o iubire pătimașă să trăiască, de fapt, o mare încercare în iubire. 

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, dragoste nebună / foto: Facebook
Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, dragoste nebună / foto: Facebook

Deși viața lui Ion Dolănescu a fost plină de povești de iubire și experiențe care mai de care mai interesante, relația pe care a avut-o cu „Ciocârlia” a fost, cu siguranță, cea mai pregnantă pentru el. 

Dragostea cu năbădăi dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu 

După doar două săptămâni de la aflarea veștii că a fost acceptat în armată, Ion Dolănescu avea să fie informat că a fost acceptat în Ansamblul Ciocârlia, acolo unde a și cunoscut-o pe mare artistă. 

Era militar în termen. Iar eu eram deja o vedetă. S-a îndrăgostit de mine și, timp de trei ani, mi-a făcut curte. M-a prins și pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atât de puțin", declara Maria Ciobanu, cu mulți ani în urmă, pentru jurnalul.ro.

A cunoscut-o pe Maria Ciobanu în timp ce era căsătorit 

Dragostea lor cu năbădăi nu va fi dată uitării niciodată. Regretatul interpret de muzică populară era căsătorit de patru ani cu o femeie mult mai mare decât el atunci când a cunoscut-o pe cântăreață. 

„Era o femeie tare deșteaptă și cu 19 ani mai mare decât mine. M-am combinat cu ea în turnee, pe vremea când eram militar. Ea a cântat prima haulită. Nu prea stăteam în cazarmă. Tot timpul ma duceam acasă la Iustina. Mi se parea ca e cea mai frumoasă femeie. Avea o dantura extraordinară. Am stat șase ani căsătoriți.", spunea Ion Dolănescu.

Ulterior, sentimentele puternice pentru Maria l-au determinat să divorțeze de soția sa și să se căsătorească, nelegitim, cu cea din urmă, cu toate că ambii erau căsătoriți în acte cu altcineva. 

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu în tinerețe
Maria Ciobanu și Ion Dolănescu în tinerețe

„Am divorțat pentru că mă combinasem cu Maria. Așa a fost să fie! Am dat de bani, mi-am cumpărat casa și am luat-o la mine, împreună cu fetele și cu mama ei. (...) La Persinari au venit peste 50.000 de oameni din toată țara. Am jucat nuneasca în curtea bisericii. Ca să ieșim din curte, a trebuit să ne suim amândoi pe un cal alb", a mai dezvaluit Dolanescu, pe vremea când trăia.

„Eu n-am vrut să joc la nuntă. Ce rost avea, dacă noi nu ne cununasem? M-a bodogănit și mi-a zis că, dacă nu vin, își găseste altă nevastă. Eu am vrut să ne luăm legitim, dar el nu și pace", declara Maria Ciobanu, în timp ce artistul susținea că ea a fost cea care nu a vrut.

Maria Ciobanu, victima violenței? 

În ciuda faptului că deveniseră unul dintre cele mai iubite cupluri de interpreți de muzică populară, cei doi au ajuns să meargă pe drumuri separate. Maria Ciobanu a făcut o serie de declarații prin care a lăsat de înțeles că omul iubit ar fi fost violent cu ea, acesta fiind și motivul despărțirii:

„Niciodata n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolanescu. Cum să mai țin acum la omul care mi-a luat copilul? Dumnezeu e mare și ne iartă pe toți. Și eu l-am iertat pe tatăl copilului meu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu talent și am putut să-mi câștig singură existența", spunea artista cu mulți ani în urmă.

Chiar dacă ea a iertat, el nu a putut face același lucru:

„Acum pot spune că Maria Ciobanu nu mi-e indiferentă. Dar o singură data ierți o femeie! Când a plecat i-am spus: Ține minte, dacă pleci, n-ai să mai calci pragul ăsta înapoi!", spunea el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net