Antonia, cadou pentru fostul soț, de Crăciun! Au divorțat, dar i-a oferit o atenție de toată frumusețea

Perioada sărbătorilor vine cu sentimente bune pentru vedetele noastre, care chiar dacă în trecut au format un cuplu, ca soț și soție, și apoi au divorțat, din varii motive, acum relația lor se poate descrie ca fiind lapte și miere. În preajma Crăciunului și-au făcut cadouri și, mai mult decât atât, le-au postat și pe rețelele de socializare.

antonia jpg

Antonia și Alex Velea, cadou pentru fostul soț al cântăreței

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, iar la doi ani distanță au decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate. Cei doi au o fetiță împreună, pe Maya, și după ani și ani în care s-au plimbat prin tribunale pentru a divorța, custodia a fost obținută de tată. În urma divorțului, instanța i-a putut recunoaște și paternitatea lui Alex Velea pentru cei doi fii, Akim și Dominic.

În prezent, Maya își vizitează mama ori de câte ori are ocazia și se bucură de timpul petrecut împreună alături de ea, de cei doi frați ai săi și de Alex Velea, petrecând toți Crăciunul împreună anul acesta. Deși mulți ani nu au fost tocmai în cele mai bune relații, acum Antonia și Alex Velea par să se înteleagă de minune cu Vincenzo Castellano, și, ca un semn de apreciere, i-au oferit și un dar de Crăciun, iar acesta a ținut să imortalizeze momentul și a postat poza într-un story, pe Instagram, spunând că e cel mai bun cadou.

Citește continuarea pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
banner Alin Oprea
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net