Afacerea de la lmperiul Leilor care a făcut investitorii să „sară” cu 250.000 de euro! Antonia Dumitriu a bătut palma cu Cristina Bâtlan și Mircea Căpățînă!

#Exclusiv Click!

Antonia Dumitriu (21 de ani) a pus bazele afacerii Irisphera și a venit în fața investitorilor de la „Imperiul Leilor” de la PRO TV, cărora le-a cerut să investească 250.000 de euro pentru un procent de 10%.

Concurenta a pledat pentru un produs sustenabil, cu o experiență de shopping online unică, interactivă,  având 4 asociați în firmă, fiecare cu procentele lui. Antonia Dumitriu studiază moda la Milano. Lucrează de la 16 ani ca asistent de stilist. „Căram haine prin mașini și m-am gândit dacă asta e viața de stilist. Am realizat că trebuie să încep de jos și trebuie să știu tot procesul pentru a crește...Sper să fie interesată Cristina Bâtlan, ar aduce plus valoare în echipa noastră”, a povestit concurenta de la „Imperiul Leilor”. Și se pare că a avut sorți de izbândă. Cristinei Bâtlan i s-a părut foarte interesantă ideea ei de business, dar și extrem de utilă. Oferta inițială din partea Leilor Cristina Bâtlan și Mircea Căpățînă a fost de  250.000 de euro pentru 25% din afacere, cu diminuare la 20% după recuperare. Iar Antonia a revenit cu o  contraofertă de  250.000 de euro pentru un procent de 20% din afacere. Și au bătut palma!

Antonia, la ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

Chiar dacă emoțiile mă copleșeau, m-am gândit la cât de mult am muncit să ajung în acest punct - energia depusă, întâmplările dificile pe care le-am depășit cu succes. Atunci am realizat că e momentul să îmi adun forțele și să dau ce e mai bun din mine. Să fiu o luptătoare ca până acum. 

Cât te-ai pregătit pentru prezentarea din fața lor? Ce emoții te încercau până să începi?

Cei trei ani de antreprenoriat m-au pregătit astfel încât să dau tot ce e mai bun astăzi. Din momentul în care am aflat că voi participa, am luat lucrurile foarte în serios - am început estimările legate de venituri, m-am gândit la așteptările pe care le am nu doar în viitorul apropiat, ci în următorii trei ani. Această emisiune m-a ajutat să accelerez procesul de dezvoltare. 

A fost prima oară când m-am confruntat cu astfel de emoții, erau diferite. Frica de a mă bloca în fața Leilor m-a dominat până când s-au deschis porțile și am realizat că e momentul să o las în spate. 

Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

Am învățat ce înseamnă să creezi un pitch bun, cum să îmi evaluez afacerea și cum trebuie să arate un plan de business. 

Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Irisphera își dorește să aducă un plus valoare în viața oamenilor, cât și a retailerilor din industria modei. Pasionați de inovație, vrem să contribuim la o schimbare a modului în care cumpărăm online: personalizare, să descoperim ce haine ne avantajează și să putem proba online, 3D. Astfel, putem creiona împreună un viitor mai sustenabil.  

Această afacere este o consecință a pasiunii mele pentru acest domeniu, nu a fost un scop.

Perseverența, dedicarea,  apetitul pentru risc alături de gândul că pot influența pozitiv mediul în care trăiesc mă ajută să continui și să îmi doresc să realizez ceva măreț în viață. 

Cum ai descrie experiența participării în show?

Cred că orice antreprenor are nevoie de un astfel de moment în viață - adrenalină, pasiune, teamă, încredere, dorință și succes - oricum ai ieși din arenă ești mai câștigat decât atunci când ai intrat. Este o experiență care te întărește și te dezvoltă. Doar faptul că ai ocazia să ai în fața ta oameni de acel calibru și să vorbești cu ei, te plasează cu o treaptă mai sus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net