De ce suferă Oana Ioniță după despărțirea de soțul tenor! Ce s-a schimbat în viața ei: „Mi-aș dori să stau mai mult cu…”

#Exclusiv Click!

Oana Ioniță (41 de ani), fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, are o durere în suflet după divorțul de tenorul Florin Budnaru.

Fiul lor în vârstă de 9 ani, Maxim, petrece acum mai mult timp cu tatăl lui, iar Oana stă acasă cu fetiță ei mai mare, Isabel (12 ani). De fiecare dată când familia se întregește, cunoscuta coregrafă vrea să facă cât mai multe lucruri alături de fiul ei.

De ce suferă fosta „bebelușă” Oana Ioniță, după divorț

“Mi-aș dori să stau mai mult cu Maxim, suferința mea este destul de mare acum pentru că știam că îl am tot timpul aici cu mine în casă. Acum timpul este mai prețios și de fiecare dată când îl văd și avem mai mult timp împreună încerc să îi dau cât mai multă atenție și dragoste”, ne-a povestit Oana Ioniță care a avut toată vara copiii lângă ea, în vacanțe și tabere.

“Vara asta nu am fost singură. Am avut copiii cu mine în tabără, tocmai ne-am întors. Sufăr destul de mult pentru că trebuie să îmi împart timpul cu Maxim. Isabel stă la mine și avem un program destul de intens la sală și tocmai de aceea programul rămâne la mine. Cu Maxim, el e mai relaxat. Din păcate nu a mai  făcut activități pe vară, a renunțat la înot, engleză, chiar și activitățile de la sală nu le mai ia foarte în serios. Din păcate, probabil că prin asta trec foarte multe familii care  se despart dar eu încerc să îi fac un program destul de activ și constant. Nu vreau să renunțe la pasiunile pe care le are!”,  a mai spus, cumva abătută, Oana Ioniță.

Vedeta a avut însă parte de vacanțe frumoase vara aceasta alături de cei doi copii ai săi, Maxim și Isabel.

“Nu ne pregătim încă de școală, vrem să ne mai bucurăm de vacanța pe care încă o mai avem, de zilele de vară care nu sunt tocmai însorite și să mai facem o ieșire împreună în 3. Am fost câteva zile în Grecia, împreună cu copiii, ne-am distrat minunat.  A fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o. Copiii au văzut pentru prima oară marea caldă, în Zakynthos, am mâncat pește, ne-am distrat, ne-am jucat, ne-am bălăcit, a fost cea mai tare vacanță pe care am avut-o până acum și sperăm să mai facem câteva zile.

Am fost în tabăra de la Alba Iulia pe care o organizez de 7 ani consecutiv, am realizat la sfârșitul taberei și un spectacol care a concluzionat toate activitățile și cusurile pe care le-am făcut. Am avut în fiecare seară petrecere tematică, DJ, foc de tabără art&craft, am tăiat și decorat tricouri, ne-am distrat cât s-a putut de mult și am socializat.

Maxim a stat cu încă 2 băieți dansatori și balerini cu care s-a simțit foarte bine, Isabel  cu alte fetițe, adică fiecare au fost pe cont propriu și s-au ocupat de programul destul de intens pe care l-au avut, ceea ce i-a motivat și i-a făcut să fie mult mai asumați în program. Exact asta mi-am și dorit, să fie independenți și să se poată descurca singuri. Eu am fost  oricum alături de ei și de toți copiii care au participat la tabăra de vară și la anul o voi organiza din nou”, a mai adăugat Oana Ioniță.

Și-a făcut timp să dreseze cățelul din rasa Samoyed

De când s-a mutat la casă, Oana Ioniță și copiii și-au dorit un animal de companie. Până la urmă visul și l-a îndeplinit și alături de ei și-a făcut loc în familie un frumos cățel din rasa Samoyed care a fost botezat Sushi, chiar de către Isabel. Pentru că are abia un an de zile și este foarte gălăgios și a avut mai multe plângeri în acest sens de la vecini, Oana Ioniță s-a decis că ar fi timpul să apeleze la ajutor de specialitate, așa că s-a programat la o primă lecție de dresaj canin chiar la instructorul de câini al vedetelor, Mihai Nae. Se pare că ceea ce învață cățelul de la dresorul său deja dă roade și acasă.

"Sushi are un an de zile. De când ne-am mutat la casă noi am început să căutăm un animal de companie. Aceasta a fost dorința noastră. Copiii, și Max și Isabel, își doreau foarte mult o pisică sau un cățel, dar au fost multe situații și probleme, și sala, și teatrul lui Florin și o grămadă de alte lucruri care au intervenit și nu am apucat  să ne ocupăm de un cățel. Inclusiv eu am crezut că nu pot să fiu în stare să am grijă de un cățel, îi trebuie foarte mult timp și dedicare și nu am avut încredere că pot să am grijă de un animal de companie.

Prima oară ne-am luat un peștișor, apoi am primit de ziua lui Isabel un hamster, care trăiește și acum și îl cheamă Pufinat, și apoi Isa s-a împrietenit cu o colegă de școală care avea o cățelușă Samoyed care a născut mai mulți puiuți. Am aflat că blana lor este non alergică având în vedere că  Maxim face alergie la blăniță de hamster, face alergie la pisici, așa că ne-am hotărât să luăm un cățel, cu care Florin nu a fost de acord, dar Isabel a iubit-o așa de mult pe Sushi încă de la început. Ea i-a dat numele și a atât a răsfățat-o încât nu am putut să ne despărțim de ea”, ne-a povestit Oana Ioniță cum a ajuns să aibă acasă încă un membru în familie, de această dată patruped.

“Acum Sushi are un an de zile și am decis că are nevoie de dresaj și de un instructor specialist care dresează orice tip de cățel. Se pare că de la prima ședință cu Mihai Nae, Sushi a ascultat de comenzile pas și șezi și a  început să asculte și să fie foarte atentă la comenzi, evident, contra cost, adică cu o recompensă substanțială la schimb. De atunci participăm la ședințele de dresaj canin în grup din parcul Herăstrău, alături de alți căței  și stăpânii lor, care învață tot felul de comenzi și progresează de la o ședință la alta”, spune coregrafa.

Fostul soț nu a fost de acord cu cățel în casă

Și pentru că Sushi face multă gălăgie și deranjează vecinii, Oana Ioniță a luat cea mai bună decizie, aceea de a o dresa în scopul de a o educa mai mult și a răspunde la comenzi. Se pare că fostul soț al “Bebelușei” nu a fost de acord cu ideea de a avea un câine în casă, însă copiii au îndrăgit patrupedul din prima. 

“Pe Sushi am  vrut să o dresez pentru că iese din curte și fuge pe stradă, nu ascultă de comenzi,  este foarte agitată în prezența altor căței și atunci când ajungem acasă nu este foarte atentă la comenzile mele și face cam tot ce vrea. E o fire foarte încăpățânată, rasa de câini Samoyed e la fel de încăpățânată ca și dalmațienii și latră foarte mult. Am avut mai multe plângeri din partea vecinilor care nu suportă să o audă lătrând de dimineață, la prânz și seara, pentru că are un lătrat foarte ascuțit, ea fiind în creștere, încă este puiuț, are un lătrat pe acute, pe înalte, foarte deranjant pentru vecini.

Acum suntem doar la nivelul de începători în care știm să o facem atentă, să facă comanda șezi, culcat și pas,  urmează comenzile detaliate legate de  a aștepta, de a refuza hrană și de a nu lătra când este liniște și toată  lumea încearcă să doarmă sau să se relaxeze. Sushi e un cățel foarte activ, dornic de joacă și foarte iubitor. Mă bucur că o avem în viața noastră și că ne înfrumusețează zilele și mie și Isei. Maxim este mai reticent, nu se joacă foarte mult cu ea decât  dacă suntem toți împreună și lui îi face plăcere să se joace. Din păcate, Florin nu a acceptat-o și a fost împotriva aducerii ei în casă, dar până la urmă se pare că Sushi a rămas aici cu noi, împreună cu mine și cu Isabel și Maxim ne vizitează de fiecare dată cum poate și în funcție de ce program are cu Florin”, a mai dat din casă Oana Ioniță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net