Oana Ioniță, vacanță alături de copii. Ce destinație a ales și de ce s-a enervat în avion

Oana Ioniță (41 ani), fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, are o perioadă plină. A dat uitării zilele mai grele în care a anunțat divorțul de soțul ei, tenorul Florin Budnaru, iar acum se concentrează pe evenimentele pe care le are cu școala ei de dans, dar și pe a petrece mai mult timp cu cei doi copii săi, Isabel (12 ani) și Maxim (9 ani). După ce acum câteva săptămâni a fost într-o vacanță la munte, cu Isabel și Maxim, acum a venit momentul pentru plajă. 

Așa că Oana Ioniță a ales să plece în Grecia, la Zakynthos, pentru câteva zile, cu cei doi copii ai ei. A întâmpinat, însă, niște probleme cu zborul pentru Grecia, deoarece după ce s-au îmbarcat, au trebuit să aștepte maxim o oră, în avion, până când acesta a decolat.

Oana Ioniță a mai avut probleme în aeroport, tot cu aceeași companie cu care a plecat acum, dar la Portugalia, Lisabona, la începutul lunii iulie, acolo unde se afla cu câțiva elevi de-ai săi, iar zborul spre București a avut atunci o întârziere destul de mare, fiind anulat pentru a doua zi, coregrafa postând tot ceea ce s-a întâmplat la momentul respectiv pe rețelele de socializare.

Întârzierea zborului a fost puțin mai scurtă acum, la plecare în Grecia, dar tot a fost un inconvenient pentru începerea vacanței.

„Excursie grecească cu probleme normale de decolare! După o ora de așteptare în avion, suntem, în sfârșit, gata de zbor!”, a anunțat Oana Ioniță.

Gata, ne-am îmbarcat, am trecut pe la check-in și suntem pregătiți de zbor. Cu mici certuri, mici scandaluri, dacă ne luăm ceva din duty free, evident că nu, că nu are rost să cărăm. Vedeți, nu am niciun bagaj, le-am lăsat pe toate la cală, pentru că ne-a fost mult mai simplu să ne cărăm cu un singur bagaj cu noi în Grecia pentru 3 zile. Ne-am luat un bagaj de mâna și un bagaj prioritym pentru că am considerat că nu avem nevoie de atâtea bagaje cu noi”, a mai spus coregrafa.

Divorțează după 10 ani de căsnicie

După 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru. Deși formau o familie frumoasă și nimeni nu s-ar fi așteptat ca familia lor să se destrame, mai ales că pandemia i-a prins pe cei doi artiști într-o casă nouă și mare, așa cum au visat și și-au dorit.

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit civil în vara lui 2013, nășiți fiind de Mihai Găinușă, colegul de la Cronică al Oanei, și de soția acestuia. Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au împreună un băiat de 9 ani, pe Maxim, care cântă și dansează impresionant, moștenind din pasiunile ambilor părinți.

Ce tratamente face pentru piciorul operat

În luna martie, Oana Ioniță a ajuns, din nou, pe patul de spital, pentru a două operație de menisc. La doar 6 luni de la prima intervenție s-a operat din nou, din cauza leziunilor acumulate de-a lungul anilor, care s-au acutizat, căderea pe genunchi fiind apogeul. Cunoscuta coregrafă și fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” face acum diverse tratamente pentru piciorul operat, ultimul și cel mai recent dintre acestea fiind o terapie inovativă de mobilizare statică și dinamică a țesuturilor noi, cu ajutorul unui instrument medical, Ergon. Rolul aceste terapii este acela de a localiza și trata eficient zonele care prezintă fibroză, inflamație cronică și degenerare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net