Ce i-a adus zâmbetul pe buze Oanei Ioniță după anunțul divorțului de Florin Budnaru! „Este o aventură scurtă, dar intensă…”

După anunțul divorțului și vâlva creată în jurul acestui subiect, Oana Ioniță (41 ani) a simțit nevoia unei escapade și a bifat astfel prima vacanță în trei alături de cei doi copii ai săi, Isabel (12 ani) și Maxim (9 ani).

Și-a găsit liniștea în munți, alături de copiii ei

Escapada în natură i-a adus zâmbetul pe buze cunoscutei coregrafe care s-a refugiat puțin de cotidian și de probleme pentru a-și pune ordine în gânduri.

„Prima vacanță în 3 împreună cu Isa și Max, este o aventură scurtă, dar intensă.  Pe lângă contrazicerile periodice din mașină, de acasă sau școală, se pare că cei doi iubesc vacanțele în egală măsură! Isa a găsit o locație pornind de la căsuțele din copaci pe care le-a găsit ocupate în totalitate și ajungând la o locație de vis pe Valea Doftanei. Norocul a făcut ca dimineață să primim vestea că s-a eliberat o cameră și imediat ne-am făcut bagajele și uită-ne ajunși pe vârf de munte!”, a fost mesajul postat de Oana Ioniță care și-a făcut planuri cu copiii săi în mini-vacanța de 1 Iunie.

Cei trei s-au simțit de minune unul în compania celuilalt, chiar dacă a fost prima vacanță în această formulă, lipsind acum tatăl lui Maxim și soțul Oanei Ioniță, tenorul Florin Budnaru, care îi va deveni în curând fost, după ce se va termina divorțul.

Oana Ioniță și copiii s-au plimbat la munte cu ATV-urile, chiar dacă  a plouat și vremea nu a ținut cu ei, s-au ospătat cu mâncare bună și s-au bucurat din plin de un foc de tabără la ceas de seară.

„O zi extraordinară este chiar și atunci când plouă în vârf de munte și o plimbare cu ATV-ul îți strică “imaginea”. Am derulat în fața ochilor peisaje majestuoase, care ne-au făcut să ne detașăm de cotidian și să respirăm aerul puternic de munte. Am mers în aval de râul Doftanei, alături de un ghid care ne-a prezentat toate secretele din zonă. Max a rămas fascinat și eu cu Isa am trăit la maxim experiența călătoriei”, a mai completat Oana Ioniță care este acum în plin proces de divorț cu tenorul Florin Budnaru.

Divorțează după 10 ani de căsnicie

După 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru. Deși formau o familie frumoasă și nimeni nu s-ar fi așteptat să se destrame, mai ales că pandemia i-a prins pe cei doi artiști într-o casă nouă și mare, așa cum au visat și și-au dorit.

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit civil în vara lui 2013, nășiți fiind de Mihai Găinușă, colegul de la Cronică al Oanei, și de soția acestuia. Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au împreună un băiat de 9 ani, pe Maxim, care cântă și dansează impresionant, moștenind din pasiunile ambilor părinți.

Motivul pentru care s-a ajuns la divorț

Contactată de Click!, Oana Ioniță ne-a declarat faptul că drumul ei și al soțului său s-a separat și că procesul de divorț se desfășoară acum la tribunal.

„Nu am finalizat divorțul! În urmă cu câteva luni am depus actele. Sper să ajungem la o înțelegere amiabilă pentru binele copiilor. Noi locuim împreună cu copiii, fiecare are proiectele lui, eu cu școala de balet, el cu teatrul și momentan până o să se stabilească domiciliul copiilor, custodia și cum facem cu casa, locuim împreună”,  a precizat Oana Ioniță.

Întrebată dacă au existat motive întemeiate de divorț după 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță a povestit că nu au existat discuții sau scandaluri ci pur și simplu amândoi soții au acum alte perspective asupra vieții.

„Nu au fost nici discuții, nici scandaluri, și nici alți oameni din partea mea sau din partea lui pentru care  am renunțat la căsătorie! Am ajuns la concluzia că nu ne mai înțelegem, pentru că fiecare are alte perspective asupra vieții. Decizia divorțului am luat-o la sfârșitul anului trecut și procedurile de separare le-am început la începutul anului. Mă sperie faptul că sunt mulți cunoscuți și prieteni care au trecut printr-un divorț greu și că procedura poate să dureze foarte mult, între un an și doi ani… Și pentru binele nostru sper să soluționăm rapid și să ne înțelegem asupra custodiei și a bunurilor comune, a partajului. Sper ca săptămâna viitoare să ajungem la un acord, să putem avansa mai rapid și mai ușor peste divorțul care este acum în desfășurare”, ne-a mai declarat Oana Ioniță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net