Connnect-R recunoaște motivul divorțului de Misha: „Este o femeie...”

La câțiva ani de la divorț, Connect-R a rupt tăcerea în noua sa carte „Din livada cu nuci” în care a povestit despre motivul pentru care el și Misha au ajuns în acest punct.

cub connect r png

Connect-R și-a înșelat soția

Chiar dacă s-au despărțit, toate vacanțele le fac împreună cu fata lor, de câțiva ani încoace. În spate însă, se ascunde o poveste dureroasă, care dovedește că trădarea nu mai poate repara încrederea într-un om.

Connect-R a recunoscut că a avut un trecut tumultos și că și-a înșelat soția nu o dată, ci de mai multe ori. Deși Misha i-a iertat orice, această durere grea a fost mult prea mare pentru a mai continua. Artistul totuși, și-ar fi mai dorit că frumoasa Misha să îl ierte și să îi mai dea o șansă, susținând că este un cu totul alt om acum și că a lăsat toate greșelile în spate.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, mărturisește artistul în carte.

foto 3   connect r cu fetita si misha webp

Connect-R speră și acum la o împăcare, spunând că el nu își va reface viața decât în momentul în care Misha și-o va reface pe a ei. „Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit, artistul, în cartea sa „Din livada cu nuci”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net