Ce invitați speciali are Connect-R la „Ziua lui Ștefan”. Se anunță show de show cu un mare manelist!

Simpaticul solist este mereu plin de surprize, așa cum ați văzut deja, din postările sale de pe rețelele de socialziare sau din podcasturile unde a fost invitat. Cum Connect R se pregătește să își serbeze ziua la Arenele Romane, am aflat de la el, ce invitați surpriză va avea și de data aceasta.

Connect R pe scena
Connect R pe scena

Anul trecut, solistul a avut o mulțime de invitați la ziua lui, de la Loredana la tatăl sau, care a urcat pe scenă și a făcut show. Și anul acesta Connect-R are invitați unul și unul, care nu sunt trecuți pe afișul spectacolului ”Ziua lui Ștefan”, care este prin toată capitală. I-a ținut secret până i-a spus într-un video publicat pe pagina lui de socializare. Un video în care la un moment dat spune și cine este personajul surpriză de la acel spectacol și anume Narcis de la Barbulesti. ”De ce trebuie să fi pe 9 iunie, la Arenele Romane la ”Ziua lui Ștefan”. În afară de faptul că va fi un spectacol de culori, de lumini, exploziv, ca să zic așa, cu dans, cu cântec, voi avea foarte mulți invitați.

Connect R a cantat cu parintii la Sala Palatului.
Connect R a cantat cu parintii la Sala Palatului.

Prieteni de-ai mei, colegi de-ai mei, pot să spun, oameni la care țin foarte mult și pe unii cred că deja îi bănuiți. Shift, Johny Romano, Nicole Cherry, Damian Drăghici, Raluca... sunt foarte mulți, poate nu o să-i spun pe toți. Și bineînțeles, cum în 2019 am avut invitat din zona muzicii lăutărești, ca să zic așa, l-am avut pe Florin Salam, anul acesta o să-l avem pe....” și doar mimează numele lui Narcis de la Bărbulesti... Apoi Connect-R face un concurs pentru fanii și spune că celui care ghicește îi va oferi o invitație surpriză la concert.

Detalii despre un concert grandios

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială. Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”.

Connect R pe scena la ziua lui
Connect R pe scena la ziua lui

"Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!", ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”. Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat. "La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul "Ziua lui Ștefan" de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină, care spune ca încă mai sunt bilete.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net