De ce divorțează Oana Ioniță! Cine este soțul fostei Bebelușe de la „Cronica Cârcotașilor”! „Am ajuns la concluzia că...”

#Exclusiv Click!

După 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță  (41 ani) divorțează de tenorul Florin Budnaru.

Deși formau o familie frumoasă, iar nimeni nu s-ar fi așteptat să se destrame, mai ales că pandemia i-a prins pe cei doi artiști într-o casă nouă și mare, așa cum au visat și și-au dorit, iar copiii familiei, Isabel (12 ani) și Maxim (9 ani), care au moștenit ambii pasiunea pentru dans și muzică, au fost cei mai fericiți. 

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit civil în vara lui 2013, nășiți fiind de Mihai Găinușă, colegul de la Cronică al Oanei, și de soția acestuia. Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au împreună un băiat, pe Maxim, care cântă și dansează impresionant.

La începutul acestui an, am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție, pentru mine și familia mea,vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, a fost mesajul pe care l-a postat aseară Oana Ioniță.

Deocamdată locuiesc împreună în casa pe care și-au cumpărat-o în pandemie

Contactată de Click!, Oana Ioniță ne-a declarat faptul că drumul ei și al soțului său s-a separat și că procesul de divorț se desfășoară acum la tribunal.

Nu am finalizat divorțul! În urmă cu câteva luni am depus actele. Sper să ajungem la o înțelegere amiabilă pentru binele copiilor. Noi locuim împreună cu copiii, fiecare are proiectele lui, eu cu școala de balet, el cu teatrul și momentan, până o să se stabilească domiciliul copiiilor, custodia și cum facem cu casa, locuim împreună”,  precizat Oana Ioniță.

De ce s-a ajuns la divorț

Întrebată dacă au existat motive întemeiate de divorț, după 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță a povestit că nu au existat discuții sau scandaluri, ci pur și simplu, amândoi soții, au acum alte perspective asupra vieții.

Nu au fost nici discuții, nici scandaluri, și nici alți oameni din partea mea sau din partea lui pentru care  am renunțat la căsătorie! Am ajuns la concluzia că nu ne mai înțelegem, pentru că fiecare are alte perspective asupra vieții. Decizia divorțului am luat-o la sfârșitul anului trecut și procedurile de separare le-am început la începutul anului. Mă sperie faptul că sunt mulți cunoscuți și prieteni care au trecut printr-un divorț greu și că procedura poate să dureze foarte mult, între un an și doi ani… Și pentru binele nostru sper să soluționăm rapid și să ne înțelegem asupra custodiei și a bunurilor comune, a partajului. Sper ca săptămâna viitoare să ajungem la un acord, să putem avansa mai rapid și mai ușor peste divorțul care este acum în desfășurare”, ne-a mai declarat Oana Ioniță.

Cine este Florin Budnaru, soțul Oanei Ioniță

Florin Budnaru este un tenor apreciat și cunoscut. S-a născut la Suceava, în 1979, într-o familie de oameni simpli. În anul 2003 a absolvit „Universitatea Națională de Muzică” din București, Secția Canto Clasic, avându-i ca profesori pe Ionel Voineag, Dumitru Trandafir și Marius Brenciu. A studiat violoncelul, pianul și chitara, dar marea sa pasiune a fost să facă canto. Din anul patru de „Conservator” și-a făcut debutul pe scena „Operetei Ion Dacian”, colaborând, de altfel și cu Operată Națională din Budapesta. În 2002, Florin Budnaru a devenit  solist al Teatrului de Operetă și Musical Ion Dacian, debutând în opereta „Vânzătorul de păsări” de Carl Zeller. Tenorul a jucat multe roluri în „Lăsăți-mă să cânt”, Văduva veselă”, „Contesa Maritza”, „Liliacul”, fiind de altfel remarcat și în musicaluri precum „Broadway”, „Paris, mon amour”,  “Romeo și Julieta” și “Rebecca”.

Pe lângă numeroasele turnee pe care le-a făcut în țări precum Italia, Egipt, Germania sau Ucraina, Florin Budnaru a obținut numeroase premii și trofee, care i-au răsplătit munca și pasiunea. Se pare că, rolul său de suflet, este cel din  musical-ul „Rebecca”, pe care urmează să-l repună în scenă.

Până acum nu a avut un an tocmai bun din cauza problemelor de sănătate

Pe Oana Ioniță am prins-o, azi,  la recuperare.  Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” are încă de tras, în urma accidentării la picior. 

Anul trecut, în luna septembrie, Oana Ioniță (41 ani) se opera laparoscopic la „Spitalul Militar”, de dublă ruptură de menisc, de gradul 3. În martie 2023 , cunoscuta coregrafă  de la „Dance Planet” a ajuns din nou pe patul de spital, pentru a doua operație de menisc. Este încă în recuperare și așa o ține de un an de zile, cu recuperări și operații.

Sunt bine acum, încă în recuperări, din păcate. A fost un am foarte greu, în care am avut două operații care m-au imobilizat și nu am putut să mă manifest cum mi-aș fi dorit, dar sper să am putere și forță să pot să pășesc cu dreptul înainte și să mă ajute Dumnezeu să iau decizii bune!”, ne-a mai declarat, în încheiere, Oana Ioniță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net