Fosta soție a lui Cătălin Bordea a ajuns pe patul de spital! Prin ce trece la o lună după divorț

Ultima actualizare:

Livia a ajuns pe patul de spital! La aproape o lună după divorțul de Cătălin Bordea, femeia a ajuns într-o stare care i-a îngrijorat pe urmăritorii săi! Cum se simte fosta soție a îndrăgitului comediant, aflați mai jos.

În ce stare se află Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea
În ce stare se află Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

Livia, pe patul de spital

La nici o lună de la separarea de Cătălin Bordea, cel alături de care a împărțit 11 ani din viața, Livia a ajuns pe patul de spital. Tânăra în vârstă de 33 de ani, a postat un InstaStory în care apare cu o branulă în mâna stângă. La descrierea pozei aceasta a adăugat doar „S-aveț o zi”. Fosta soție a comediantului nu a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătatea sau motivul pentru care a ajuns la spital, ridicând semne de întrebare urmăritorilor ei, mai ales că, după cum se știe, aceasta duce un stil de viață sănătos. Livia este instructoare de kangoo jumps și este pasionată de fitness, astfel că nu știm ce ar fi putut să o aducă în această stare.

Livia, pe patul de spital
Livia, pe patul de spital

Divorț de comun acord

După unsprezece ani de iubire și patru ani de căsătorie, Cătălin Bordea (38 de ani) și Livia (33 de ani) au decis să încheie mariajul printr-un divorț de comun acord, la notar. Deși Cătălin Bordea a încercat să mențină cât mai bine căsnicia cu soția sa, Livia, în ultima perioadă, neînțelegerile dintre ei au determinat-o pe brunetă să dorească să divorțeze, iar dorința ei s-a concretizat.

Divorțul lor s-a desfășurat într-un mod discret, fără a atrage prea multă atenție. Cătălin Bordea a ales să anunțe oficial separarea printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram, menționând doar acest aspect fără a oferi detalii suplimentare. Deși acesta a spus că motivul despărțirii nu ar fi unul „clasic”, în presă s-a vehiculat cu bruneta l-ar fi înșelat.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”.

Cătălin Bordea şi Livia s-au căsătorit civil în primăvara anului 2014. Cei doi nu au copii împreună chiar dacă își doreau și aveau unsprezece ani de iubire intensă. Cei doi s-au cunoscut în 2012, în timpul unui spectacol susținut de comediant. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net