Ce face Cătălin Bordea, după ce a divorțat de Livia. Avem dovada că nu e afectat deloc de separare

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea (38 de ani) și Livia (33 de ani) au divorțat săptămâna trecută, la notar, după unsprezece ani de iubire și patru ani de căsătorie. După separarea oficială, vedeta se pare că s-a refugiat foarte mult în muncă, sport și ieșiri cu prietenii.

Cătălin Bordea a tras cu dinții cât a putut de mariajul cu soția sa, Livia. Însă neînțelegerile dintre ei, din ultima perioadă, au determinat-o pe brunetă să își dorească să divorțeze...ceea ce s-a și întâmplat. Divorțul lor a fost unul discret, fără prea multe comentarii și explicații în spațiul public.

După ce a revenit la statulul de burlac, Cătălin Bordea se pare că încearcă acum să își ocupe timpul liber cu tot felul de activități, iar acest lucru îl ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Fie face sport în aer liber cu diferite greutăți, fie are spectacole de stand-up comedy pe care le susține sau fie se întâlnește cu prietenii, pentru a uita de problemele care îl apasă în ultimul timp.

Divorț discret

Separarea lor oficială a fost una discretă și anunțată de către Cătălin Bordea printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc!”.

Click! spune

Cătălin Bordea şi Livia s-au căsătorit civil în primăvara anului 2014. Cei doi nu au copii împreună chiar dacă își doreau și aveau unsprezece ani de iubire intensă.

Fosta parteneră de viață a vedetei de la Antena 1, Livia este pasionată de sală și fitness, având o siluetă de invidiat și este, probabil, singura femeie care a putut să îl facă pe acesta să îi placă mișcarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net