Avem prima declarație a lui Cătălin Bordea, după ce s-a spus că a divorțat de Livia la notar. Adevărul despre despărțirea momentului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lumea mondenă a fost zguduită de încă o veste-bombă, după ce s-a zvonit că Livia și Cătălin Bordea au semnat actele de divorț în fața notarului. Recent, publicația cancan.ro. anunța faptul că cei doi sunt deja liberi de contract și au divorțat oficial. Realitatea este alta, întrucât Cătălin Bordea neagă zvonurile apărute. Click! îți prezintă care este, de fapt, adevărul din spatele presupusului divorț. 

Cătălin Bordea a oferit prima reacție după ce s-a zvonit că a divorțat / foto: Colaj Click!
Cătălin Bordea a oferit prima reacție după ce s-a zvonit că a divorțat / foto: Colaj Click!

Reporterii Click! l-au contactat pe Cătălin Bordea pentru a se asigura de faptul că, într-adevăr, el și Livia și-au spus adio în mod oficial. Comediantul a mărturisit că momentan nu s-au despărțit la notar și nu au semnat „încă” actele de divorț, așa cum s-a speculat în presă. 

Cătălin Bordea ne-a oferit prima reacție: Nu a divorțat de Livia

În urmă cu doar câteva momente, Cătălin Bordea ne-a oferit în exclusivitate prima reacție și ne-a mărturisit că nu s-a produs niciun divorț între el și Livia. Întrebat dacă au semnat actele în fața notarului pentru încheierea căsniciei care a durat patru ani de zile, acesta a mărturisit pentru Click! că: „Încă nu...”

Cătălin Bordea și Livia au pus punct unei relații care dura de mai bine de 10 ani 

Actorul de stand-up comedy și frumoasa brunetă au format, preț de 11 ani, unul dintre cele mai sudate și mai îndrăgite cupluri din show-biz-ul românesc. Aproape în fiecare spectacol de comedie pe care îl avea, acesta o implica și pe soția lui, anumite scene amuzante fiind chiar realități din relația lor de cuplu și își exprima deseori, în public, dragostea față de ea. 

La acel moment, nimeni nu s-ar fi gândit că o astfel de relația ar putea apune atât de devreme, însă separarea dintre Cătălin Bordea și Livia este dovada vie că fiecare poveste de dragoste are un termen al ei. 

Primul semn că cei doi au mers pe drumuri separate 

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit / foto: Arhivă personală
Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit / foto: Arhivă personală

Zvonurile potrivit cărora Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit țin de câteva zile bune ocupate primele pagini ale ziarelor. Anumite surse au dezvăluit faptul că soția comediantului ar fi trecut printr-o pasă proastă, motiv pentru care a luat decizia să părăsească locuința în care locuiau pentru a se muta câteva zile în casa unei prietene. 

Mai mult decât atât, pe contul de Facebook s-a observat că Livia și-a șters numele de familie pe care îl poartă după căsătoria cu Bordea, după care și-a închis contul de Instagram. 

La rândul lui, vizibil afectat de despărțirea de soția lui, Cătălin Bordea și-a strigat durerea prin intermediul unor mici fragmente din poezii triste postate pe social media. 

„Știi de ce plouă? Solemn și trist, De parcă ceru-ar ști, De noi, ceva? Plouă romantic, Plouă-aproape Ca pe vremuri, Când ploaia Nu era o vreme rea”, este poezia distribuită de către Cătălin Bordea la InstaStory, pe pagina sa personală de Instagram.

Cătălin Bordea și Livia formau un cuplu încă din anul 2012, urmând ca în anul 2019 să-și ducă relația la alt nivel și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Din păcate, relația lor a început să se zdruncine, moment din care au făcut tot posibilul pentru a-și salva iubirea. Acum, după 11 ani petrecuți împreună, Cătălin Bordea și Livia au ajuns la capătul puterilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net