Oana Ioniță și-a luat câine rău! L-a dat pe mâna lui Mihai Nae, dresorul preferat de vedete

#Exclusiv Click!

Acasă, la fosta dansatoare de la emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, Oana Ioniță, e agitație mare. Vedeta și-a luat un animal de companie superb, un câine din rasa Samoyed, care a terorizat, însă, vecinii. Patrupedul a avut nevoie urgentă de dresaj de specialitate.

Oana Ioniță (41 de ani) îngroașă rândul vedetelor posesoare de animale de companie cu probleme. Fosta dansatoare de la „Cronica Cârcotașilor” a divorțat, vara aceasta, după 10 ani de mariaj, de Florin Budnaru. Aceștia au custodie comună pentru cei doi copii ai lor, și au stabilit ca fata, Isabel, să locuiască cu mama ei, iar băiatul, Maxim, cu tatăl.

Copiii Oanei Ioniță și-au dorit, însă, un animal de companie încă de când s-au mutat la casă, dar fostul soț al vedetei nu prea era de acord. Rămasă doar cu fiica ei după divorț, vedeta a achiziționat un superb cățel, din rasa Samoyed, pe care l-au botezat Sushi.

Exmplarul de Samoyed are doar un an de zile și a terorizat vecinii, fiind gălăgios din cale afară. Latră non-stop de dimineață până seara.

Mihai Nae: „La Oana acasă, se auzeau lătrături, agitație, un întreg spectacol”

În urma plângerilor primite de la vecini, Oana a fost nevoită să apeleze la dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae, pentru a-l mai potoli puțin pe nărăvașul Sushi.

Acum două luni m-a contactat Oana pentru Sushi, o fetiță zăpăcită de Samoyed. Ajuns la Oana acasă, se auzeau lătrături, agitație, un întreg spectacol, organizat de Sushi. Mi-a placut din prima clipă de Oana ca și om și, din prima clipă, am avut chimie cu Sushi.

Fiind o persoană ocupată, dar organizată, pot spune că am luptat puțin cu timpul limitat pe care Oana îl are. A trebuit să introducă în program și școala lui Sushi și asta a și făcut. Chiar a luat totul în serios, ceea ce mă bucură enorm.

Am început o serie de filmări în care vom arăta evoluția lui Sushi, dar și a Oanei și a copiilor în relație cu frumoasa femelă de Samoyed. Am început să lucrăm acasă și să continuăm socializarea în parc și în trafic.

Este foarte important ca plimbările să nu lipsească și la fel de important este ca socializarea în plimbările cu alți câini în trafic să fie și ele prezente în rutina săptămânală a câinelui. Oana și-a luat rolul în serios de stăpân și asta mă face foarte fericit și mulțumit”, a povestit Mihai Nae, pentru Click!

Mihai Nae este cunoscut în showbiz drept dresorul de câini al vedetelor. Pe mâna lui și-au dat patrupezii Oana Roman, Pepe sau Livia Graur.

Mihai Nae, clip nou cu Uddi! „Am filmat cadre pentru clip în Egipt”

Mihai nu este doar dresor de câini, cochetând de o bună perioadă și cu muzica. Tocmai ce a filmat un videoclip de senzație cu artistul Uddi, chiar în vacanța petrecută în Egipt.

Acest an nu a fost deloc ușor. Am avut mult de muncă și, cum iau lucrurile prea în serios, nu mi-am dat seama că mă și epuizez. Multă lume m-a văzut plecat destul de des, însă în nici măcar una dintre aceste escapade nu am fost doar cu gândul la concediu. A trebuit să fie și ceva de muncă. Am proiecte frumoase anul acesta alături de Liviu Vârciu și de Oana Ioniță. Voi scoate o piesă nouă alături de prietenul meu, Uddi.

O piesă compusă de mine și de Vlad Andrinoiu, un tânăr extrem de talentat. Am filmat câteva cadre pentru acest clip și în Egipt. Dar da, aceasta a fost vacanța din care m-am întors mai obosit decât atunci când am plecat. Sunt fan al scufundărilor, în ciuda incidentelor dramatice cu rechinii.

Am călătorit alături de cei mai buni prieteni, unde bineînțeles am râs și m-am deconectat cât am putut de mult de stresul telefonului. Iubesc țările Arabe și puțină lume știe că am avut ocazia acum câțiva ani să antrenez câini pentru armata din Nordul Africii, Orientul Mijlociu și Orientul Apropiat.

Mai exact mi s-a oferit ocazia să mă implic în pregătirea câinilor pentru Iordania și Egipt. Totul a început când am trimis un pui din femela mea de ciobănesc german unui cetățean iordanian. De atunci, cumva, sunt destul de atașat de țările Arabe. Deșertul are misterul său, oamenii îți acaparează atenția, iar înotul cu delfinii m-a încărcat cum nu pot explica în cuvinte”, ne-a mai spus Mihai Nae.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net