Mihai Nae, dresorul preferat al vedetelor, a slăbit 22 de kilogame

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este dresorul multor câini ai vedetelor din România, printre care Ruby şi Pepe, şi şi-a câştigat astfel statutul de „dresorul preferat al vedetelor”. Dar iată că meseria aceasta nu este deloc uşoară, iar Mihai Nae și-a propus de ceva timp să se ocupe și de el și să-și acorde mai mult timp.

Mihai Nae
Mihai Nae

În ultima vreme, Mihai Nae, dresorul preferat al vedetelor, a ajuns la concluzia că este prea gras și că vrea să dea câteva kilograme jos. Și a reușit să facă acest lucru și să scape de 22 de kilograme. Cum a făcut ne-a spus, în exclusivitate, chiar el.

„Aveam 104 kilograme și mi-am zis că este momentul să mai dau jos din ele. Acum am 82 și mă simt mai bine, sunt mai ușor. Pot să va spun că regimul meu a constat în mult sport și o zi pe săptămână nu am mâncat nimic. Dar am ținut și regim, nu am mai mâncat dulciuri și prăjeli, am renunțat la sucuri și am continuat să fac mult sport.

image

Așa am reușit să dau mai multe kilograme jos, aproximativ 22. Oricum mergeam și înainte pe jos și făceam efort, dar nu eram atent la ce mâncăm și mă îngrășăm continuu. Sportul și mișcarea mă ajută foarte mult și am decis că este bine să dedic mai mult din timpul meu liber acestor activități", a povestit Mihai Nae pentru Click!

image

Bărbatul a revenit și în muzică, o altă pasiune de-a lui, și a înregistrat o piesă împreună cu Marijuana, iar Pepe, unul dintre clienții lui, apare în videoclip ca invitat special.

„Piesa a fost compusă de Cătălin Gușă de la Gush music. Videoclipul a fost realizat de cei de la casa de producție Artsma. Eu mi-am dorit un featuring cu Marijuana, am luat legătura cu ea și a acceptat după ce a ascultat piesa. Această melodie înseamnă mult pentru mine pentru că am putut să îmi exercit și îndeletnicirea de instructor canin. Cățelușa mea Umbra a avut propriul rol și pentru mine a însemnat mult. O colaborare cu Marijuana, prima cântăreața de muzică hip-hop rap din România a fost o onoare. Pepe, bunul meu prieten, s-a implicat și el în a regiza acest clip. Am avut parte de puțină actorie, muzică adevărată și o energie extraodinară în preajma unor profesioniști", ne-a povestit Mihai Nae.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net