Mara Bănică, vacanță de Paște împreună cu familia. Unde își duce vedeta cei doi copii: „Plecăm cu toții!”

Ultima actualizare:

Mara Bănică (48 de ani), una dintre cele mai cunoscute jurnaliste, se bucură de fiecare clipă petrecută în preajma familiei sale. Contactată de Click!, vedeta de televiziune ne-a mărturisit ce planuri are de marea sărbătoare a Paștelui, mai exact, în ce vacanță va pleca alături de familia ei. 

Mara Bănică și cei doi copii ai săi / foto: Colaj Click!
Mara Bănică și cei doi copii ai săi / foto: Colaj Click!

Cu toate că Mara Bănică are o agendă încărcată, știe care îi sunt prioritățile în viață: cei doi copii, Dima de 14 ani și Donca Maria, mezina familiei, care are doi anișori. În vacanța de Paște, vedeta își ia copii, soțul și mama și împreună bifează o vacanță de vis în Egipt.

Mara Bănică își duce copiii în Egipt 

Atunci când vine vorba de confortul celor dragi, Mara Bănică are grijă să facă alegerea ideală. Pentru vacanța de Paște de anul acesta, vedeta și soțul ei, tatăl Doncăi, a cărui identitate nu dorește să o dezvăluie, au optat pentru câteva zile pline de relaxare în Egipt. 

Mara și familia sa au decis să se cazeze în cadrul celui mai nou hotel deschis recent la Sharm el Sheckh, Rixos Radami.

„Nu am fost în vacanța de ski, așadar ne revanșăm acum! Plecăm cu toții pentru o săptămână, să ne încărcăm cu soare, mare, distracție! Vine și mama mea, ne mai ajută cu copiii. Egiptul mi se pare cea mai rentabilă destinație în prezent, iar oferta e extrem de variată: de la 300 de euro la 5000, toți au de unde să aleagă!”, a mărturisit aceasta, pentru Click!

Mara Bănică, despre soțul ei: „E un tip foarte serios”

Cine este soțul Marei Bănică / foto: Social media
Cine este soțul Marei Bănică / foto: Social media

Mara Bănică se poate declara o femeie fericită și împlinită. Este mama unui adolescent, pe care-l are dintr-o relație anterioară, iar în urmă cu doi ani a devenit, din nou, mamă. A adus pe lume o fetiță minunată, rodul iubirii dintre ea și soțul ei. 

Jurnalista niciodată nu a dezvăluit identitatea partenerului ei. Nici în fotografiile de la botezul micuței lor nu a apărut, însă vedeta a oferit câteva informații despre „bărbatul misterios”: 

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi.

Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, dezvăluia Mara Bănică acum ceva timp, într-un interviu Fanatik

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net