Mara Bănică, totul despre noua ei emisiune și despre invitații pe care îi „dezbracă” de secrete: „Dacă știi ce să-i întrebi, e o rețetă perfectă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Duminică, 3 martie 2024, a avut loc premiera emisiunii „Povești de film”, prezentată de Mara Bănică, pe Bollywood TV. Cunoscuta și apreciata jurnalistă din România revine în atenția publicului, după ce a decis, în urmă cu ceva timp, să renunțe la televiziune și să se concentreze pe viața ei personală. Mara Bănică a vorbit despre noul ei proiect în exclusivitate pentru Click!.

Mara Bănică are o nouă super-emisiune / Colaj: Click!
Mara Bănică are o nouă super-emisiune / Colaj: Click!

În ciuda carierei pe care și-a construit-o ca jurnalistă, Mara Bănică a ajuns cunoscută datorită aparițiilor sale din emisiuni de scandal. Datorită profesionalismului, carismei și inteligenței de care a dat dovadă constant, a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste din țara noastră, și, deși spunea în urmă cu ceva timp că renunță la televiziune și vrea să se concentreze pe viața ei personală, Mara Bănică vine acum în atenția publicului din România cu noua ei emisiune!

Duminică, 3 martie, de la ora 12.00, românii au putut urmări show-ul „Povești de film” pe Bollywood TV. De asemenea, producția poate fi urmărită și pe canalul de YouTube. „Povești de film” este o emisiune documentar, cu cele mai captivante povești de viață, spuse de către invitații jurnalistei. Mara Bănică a oferit detalii în exlusivitate pentru Click! despre noul ei proiect.

Mara Bănică: „Eu mă bucur foarte tare că pot, în sfârșit, să fac o emisiune așa cum sunt eu”

„Eu mă bucur foarte tare că pot, în sfârșit, să fac o emisiune așa cum sunt eu: clară, directă, logică.. dar și sensibilă, omenoasă și empatică. «Povești de film» aș vrea să devină un fel de google al personalităților românești care contează. Nu îmi plac oamenii care vin la televizor ca să apară, ci cei care vin la televizor pentru că au ce spune.

Și dacă mai știi și cum să-i întrebi, atunci e o rețetă perfectă. Telespectatorii pot urmări «Povești de film» cu Mara Bănică pe Bollywood Tv, duminică, de la ora 12.00, dar și pe canalul de YouTube «Povești de film»”, a declarat jurnalista pentru Click!.

Prima invitată a jurnalistei a fost soția regretatului politician Corneliu Vadim Tudor. Doina Vadim Tudor i-a dezvăluit Marei Bănică detalii despre cum s-au cunoscut, anii căsătoriei, gelozie și posibile aventuri, povești din perioada comunismului, cât și despre scandalurile în care a fost implicat fostul lider PRM.

Jurnalista a suferit o operație estetică la nivelul feței

La începutul anului, Mara Bănică a vorbit despre intervenția estetică de 15.000 de euro. Jurnalista și-a făcut un lifting facial total, și, chiar dacă, la acel moment, era încă umflată în urma procedurii, s-a filmat și le-a arătat fanilor, care au criticat-o, în prezent, s-a recuperat și arată foarte bine.

De asemenea, vedeta este mama a doi copii, dar a știut întotdeaua cum să se împartă între carieră și viața de familie. Soțul jurnalistei conduce o multinațională în Germania și este mai mereu plecat. Ea și partenerul ei de viață s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021.

Mara Bănică a devenit cunoscută ca jurnalist, atunci când a fost corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net