Mara Bănică, discuție radicală cu Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor: „Ce-a fost în capul tău când ai luat-o pe asta?” „Am fost un dobitoc”

Pe Irinel Columbeanu și Monica Gabor nu-i mai leagă nimic altceva decât Irina, fiica pe care o au împreună. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton, urmând ca mai apoi să țină ocupate primele pagini ale ziarelor. Ce spunea la acea vreme fostul milionar de la Izvorani despre Monica, a mărturisit însăși jurnalista Mara Bănică. 

Ce îi spunea Irinel Columbeanu jurnalistei despre fosta soție / foto: Colaj Click!
Ce îi spunea Irinel Columbeanu jurnalistei despre fosta soție / foto: Colaj Click!

Viața luxuriantă lui Irinel Columbeanu a devenit deja o amintire. Își duce traiul la un azil, acolo unde se află deja de câteva luni, timp în care nu a primit niciun semn de la fosta soție. Bărbatul a conștientizat prea târziu însă că decizia de a fi împreună cu Monica a fost o greșeală. 

Mara Bănică: „Pe undeva știa el ce spune”

Acum ani în urmă, când Monica deja se locuia în America, alături de Mr. Pink, și intenționau să o ia pe Irina alături de ei, fostul afacerist îi recunoștea, mai în glumă, mai în serios, jurnalistei Mara Bănică faptul că „a fost un dobitoc” când a ales-o pe fosta soție. 

După toată nebunia cu Monica şi Irinel, m-am întâlnit cu el la o cârciumă şi la un moment dat discuţia evoluase la modul ăsta. I-am spus: 'băi Irinele, ce-a fost în capul tău când ai luat-o pe asta?', iar el a stat aşa cum stă el şi a răspuns: 'Am fost un dobitoc!'. A fost o glumă, dar pe undeva ştia el ce spune", a mărturisit Mara Bănică în direct la Star Magazin, acum ani în urmă.

Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink 

În anul 2017, când se discuta plecarea Irinucăi în America, Mr. Pink l-a înjosit pe fostul milionar, din cauza faptului că nu era de acord să își lase fiica să se mute alături de mama sa.

„Viorel Grigoriu: De Mr. Pink ce spuneți? 

Irinel Columbeanu: Mr. Pink e un om foarte ok. Am reușit să-l cunosc. 

Viorel Grigoriu: Cum? 

Irinel Columbeanu: Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017. În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net