Mara Bănică a făcut-o praf pe Monica Gabor: „La 14 ani m-am făcut c***ă. Mă săturasem de chiloții pe care-i purtam împreună cu surorile mele”

Ultima actualizare:

Mara Bănică s-a enervat și a atacat-o dur pe Monica Gabor. Într-un comentariu pe pagina de Facebook, aceasta a scris: „Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa: La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloții pe care-i purtam împreună cu surorile mele."

Mara Bănică, mesaj dur pentru Monica Gabor
Mara Bănică, mesaj dur pentru Monica Gabor

Ce a declarat Mara Bănică despre Monica Gabor

Monica Gabor a lăsat un mesaj aspru pe pagina sa de Facebook cu privire la faptul că Monica Gabor se autointitulase "comoară națională". Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când celebra jurnalistă s-a enervat teribil de lucrurile scrise pe site-ul fostei soții a lui Irinel Columbeanu. 

Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba. O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul! Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine. O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul. Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a scris Mara Bănică Pe Facebook.

Cum a devenit celebră Monica Gabor 

În prezent, Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de partenerul ei, Mr. Pink. Fiica ei, Irina, s-a mutat la ea în urmă cu cinci ani. Modelul a devenit faimos după ce s-a cuplat cu fostul miliadar Irinel Columbeanu. 

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie în 1988 la Bacău. A visat la o carieră în lumea modei de când era copil, iar când a împlinit 16 ani a început cursuri de modelling. Dorindu-și foarte mult această carieră, Monica a renunțat la liceul din orașul natal și s-a mutat la Snagov, după ce l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu.

Când s-a despărțit Monica de Irinel Columbeanu

Faptul că era iubita milionarului a ajutat-o foarte mult să participe la numeroase evenimente mondene. După ce a absolvit liceul la Snagov, s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, după care a mers la facultate. Monica s-a bucurat de admirația designerilor, iar în scurt timp a devenit un personaj importat în lumea creatorilor de modă din țară, dar si din străinătate. La scurt timp după căsătorie, Monica Gabor a adus-o pe lume pe Irinuca, iar în anul 2011 a divorțat de Irinel Columbeanu. Fiica ei a rămas la tatăl ei, iar în urmă cu patru ani, Irina a plecat în SUA, la mama ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net