Mara Bănică reacționează în scandalul Eva Măruță. Ce spune despre prestația micuței: „Uneori mi-e rușine că-s româncă”

Ultima actualizare:

Mara Bănică se alătură vedetelor care vin în sprijinul Evei Măruță, cea care a jucat la vârsta de 8 ani în primul ei film, alături de Alex Bogdan - Tati part time. În timp ce marea majoritatea a românilor critică succesul copilei și îl pune pe seama celebrității părinților săi, Mara Bănică dă exemple de copii actori celebri care s-au făcut remarcați și au scris istorie doar prin prisma talentului lor.

Mara Bănică își spune părerea despre situația Evei Măruță / foto: Colaj Click!
Mara Bănică își spune părerea despre situația Evei Măruță / foto: Colaj Click!

Tati part time, producția privată de film care îi are protagoniști pe Eva Măruță și Alex Bogdan a readus zâmbetul pe buzele privitorilor. Totuși, de aici și până la un val de hate lansat împotriva copilei nu a mai fost decât un pas. 

„Uneori mi-e rușine că sunt româncă”

Pe Instagramul ei, jurnalista a postat un mesaj tranșant la adresa celor care o „acuză” pe fiica lui Măruță și a Andrei de faptul că a primit acest rol doar prin prisma celebrității lor. Mara consideră că talentul Evei a pălit în fața criticilor și răutăților și nu se sfiește să-i pună la punct pe cârcotași.

„Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin. Alan Kim. Sunny Pawar. Tom Holland. Anna Paquin - sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei.

Generația mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela... Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruță pentru că e fiica lui Catalin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a fost părerea Marei Bănică, pe care și-a exprimat-o prin intermediul postării din social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net