Irina Margareta Nistor, opinie categorică în privința filmului „Tati part-time”. Ce spune despre prestația Evei Măruță: „O lovitură”

Lansarea producției „Tati part-time”, cu protagoniștii principali Alex Bogdan și Eva Măruță, a stârnit mari controverse și a împărțit românii în două tabere, cei care au admirat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță și cei care i-au adresat fetiței critici și jigniri în mediul online. Multe vedete au reacționat după acest eveniment, iar Irina Margareta Nistor (66 de ani), cunoscută de milioane de români drept traducătoare și critic de film român, a ținut să își spună și ea părerea.

Irina Margareta Nistor, opinie categorică în privința filmului „Tati part-time”/ Foto: Arhiva Click!
Irina Margareta Nistor, opinie categorică în privința filmului „Tati part-time”/ Foto: Arhiva Click!

Irina Margareta Nistor nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de milioane de români drept traducătoare și critic de film român. Cum filmul „Tati part-time” se bucură de audiențe foarte mari, însă unul dintre protagoniștii principali, Eva Măruță, are parte de multe comentarii răutăcioase în mediul online, criticul de film nu putea să nu vorbească despre subiect. Irina Margareta Nistor a mărturisit că a vizionat filmul „Tati part-time”, nu o dată, ci de două ori, iar micuța Eva a fost foarte potrivită pentru rolul acordat și are talent.

Irina Margareta Nistor: „Sper ca ea să nu se oprească după filmul ăsta”

„L-am văzut deja de 2 ori. Este un public tânăr, un public care își dorește copii sau măcar niște «finuți», iar din punctul acesta de vedere mi-a plăcut foarte tare ideea. Mai pot fi și altceva decât părinți, bunici, nași, cum ar fi bătrâni și cel mult mătuși și unchi. Mi s-a părut foarte ingenios ca subiect.

În al doilea rând, Eva mi se pare foarte potrivită pentru rolul ăsta. Mărturisesc că, inițial, m-am gândit că este o lovitură de marketing, că toată lumea spunea «Când vine filmul cu fata lui Măruță?». După, am constatat că fata are talent, eu sper ca ea să nu se oprească după filmul ăsta pentru că am cunoscut un exemplu extrem de drag, și anume fata domnului Titieni, Ariadna, care a jucat excelent în «Domestic», a lui Sitaru, după care a făcut Medicina, ceea ce e rău pentru că a jucat foarte bine. În general, cei care joacă bine de mici, să continue cariera pentru că e important”, a declarat Irina Margareta Nistor, pentru dcnews.ro.

„Când iei un copil atât de mic, trebuie să-ți asumi că ...”

Totodată, criticul de film a menționat că fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a demonstrat faptul că este făcută pentru lumea cinematografică, iar „dacă ea nu ar fi jucat bine, filmul nu ar fi funcționat”: „Fata a demonstrat că nu e așa. Totuși, dacă ea nu ar fi jucat bine, filmul nu ar fi funcționat. Sigur, de exemplu un film la care am participat și direct, «Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie», fetița care joacă acolo a fost aleasă pur și simplu în urma unui casting.

A fost foarte potrivită pentru rolul respectiv. Uneori, se întâmplă să fie o lovitură pentru marketing, alteori se poate foarte bine să nu fie așa – e un copil mic și dacă lumea ar fi început să spună «Hai, măi, e fata lui Măruță, nu e grozavă», îți dai seama că pentru acel copil e foarte riscant. Când iei un copil atât de mic, trebuie să-ți asumi că realmente joacă bine și cucerește publicul, ceea ce ea a reușit. Și fără să fie pe modelul lui Ashley Temple – știi cum era pe vremuri, ziceau că se înfiază numai copii cu ochi albaștri, cu păr blond și cu gropițe.

Simt o fetiță pe care oricare dintre noi ar putea s-o aibă. E o mare răspundere pentru toți. Acolo există și o regizoare care sunt convinsă că a funcționat bine cu fetița. În general, toți copiii din film joacă bine. Nu se întâmplă foarte des acest lucru în filmele românești”, a mai spus Irina Margareta Nistor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net