Mara Bănică, prima reacție după ce s-a spus că s-a urâțit în urma intervențiilor estetice. „Asta e fața mea!”

Ultima actualizare:

Zilele trecute, fosta vedetă de la Antena 1 a fost surprinsă cum ieșea dintr-o clinică de înfrumusețare, bandajată la față, după mai multe intervenții estetice care au costat se pare nu mai mult nici mai puțin de 15.000 de euro.

mara banica instagram jpg

După aflarea veștii în spațiul public, gurile rele au început să vorbească și să spună că mai mult s-a urâțit decât s-a înfrumusețat. Astfel, că Mara Bănică (48 de ani), în urmă cu puțin timp și-a luat inima în dinți și a postat un video pe contul său de Instagram în care le-a arătat tuturor cum arată, dar și cât de asumată este în ceea ce privește această situație.

Mara Bănică, după intervențiile estetice. Sursă: Instagram
Mara Bănică - Foto: captură Instagram

„Asta e fața mea încă bombardată, un pic umflată și așa mai departe. Hai să vă spun un lucru, nu este foarte plăcut nici să te prindă paparazzi cu fața extrem de umflată și bumbăcită și vai de capul tău. Adică n-a fost cel mai plăcut lucru din viața mea, dar asta-i situația. În ceea ce îi privește pe cei care tot spun că <Domnule, vai, ce schimbare!>.

Nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut atunci când am fost întrebată și da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții”, le-a spus Mara Bănică internauților.

Mara Bănică, asumată până la capăt

Vedeta le-a mai mărturisit prietenilor din comunitatea sa de pe Instagram că nu are niciun fel de retuș tehnologizat în momentul când s-a filmat:

„Uitați-vă la mine, n-am niciun fel de filtru, nu cred că sunt șablon, așa cum au zis unele din doamne prin comentarii, pe care mărturisesc că le-am citit. Sunt tot eu și cel mai important e că personalitatea nu mi-o ia absolut nimeni și uite. Nu știu câte persoane publice, în momentul ăsta, au tupeu să-și pună pe rețelele de socializare o filmare așa cum mi-o pun eu acum, fără niciun fel de filtru. Zero. Hai, la mulți ani!”.

Click! spune

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, în februarie 2022, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț. Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui, acesta nedorind să devină persoană publică. Despre soțul Marei Banica se știe că acesta ar conduce o multinațională în Germania, fiind mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net