Mara Bănică, mesaj tranșant de ziua ei: „Toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe colțul canapelei și fericite cu un Rolex fake”

Mara Bănică împlinește astăzi, 21 noiembrie, vârsta de 48 de ani. Deși din exterior pare o femeie fericită și împlinită, fosta jurnalistă spune că nu este deloc așa. Jurnalista deplânge, încă, dispariția tatălui său și s-a programat la noi operații estetice, fiind total nemulțumită de aspectul ei fizic. 

Mara Bănică a decis ca, anul acesta, să nu-și mai aniverseze ziua alături de vedete. Jurnalista nu a mai dat nici o petrecere, așa cum obișnuia să facă în trecut, atunci când chema toată floarea cea vestită a show-biz-ului la ziua ei de naștere. 

Deși este o mămică fericită și împlinită, are doi copii superbi, Mara a tras linie la cei 48 de ani și a ajuns la concluzia că…este singură pe lume. 

Artista l-a pierdut, anul trecut, pe tatăl ei și acum, de ziua ei, îi simte și mai mult lipsa. 

Mara Bănică: „E a doua aniversare fără tata!”

„Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tata, ca toate pozele mele reușite de altfel. Scriu despre tata și azi pentru că împlinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. 

E a doua aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat-o tocmai se dusese. 

Ei, azi e mai rău decât atunci. Mă simt singură și cam a nimănui așa. 

Nu-mi ziceți chestii gen <<îi ai pe cei mici>> că nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume”, s-a plâns Mara Bănică, pe rețelele de socializare, simțind tot mai tare lipsa tatălui ei în aceste clipe.

„Băi copii, nu-s fericită. Aia e!”

Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ( Pro TV) nu este deloc mulțumită nici de aspectul său fizic, deși în ultimii ani a recunoscut că a apelat, în mai multe rânduri, la medicul estetician. 

„ Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericită. Aia e. Dar sunt bucuroasă că sunt slabă! Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Târgșor, în varianta de 11 stele. 

Pe rețelele de socializare, toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe colțul canapelei și fericite cu un Rolex fake. 

Jurnalista s-a programat la noi operații estetice 

Bă, eu mă simt chiar urâțică, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting. Nici mega bogată nu sunt, dar trăiesc mai bine decât mulți, Rolex am din banii mei, dar aș mai vrea unul. 

Mulți din listă, ipocriți, o să-mi dați acum whatsappuri pentru că ați fost ani de zile la petrecerile mele, dar dacă nu mai fac chefuri, habar n-aveți când e ziua mea, pentru că așa sunteți, ipocriți. 

Am primit odată de la o domnișoară din showbizz un tricou cu eticheta de la EcoClean. A fost amuzant. 

De 7-8 ani, la 12 noaptea, îmi scrie <<La multi ani>> Lizeta Haralambie. Inclusiv astă seară a făcut-o, așadar e numărul unu!

A fost și motivul postării mele. Mi-a cam îndoit reflexele. Constanța este cheia spre un caracter drept și ea e un om constant. Drept nu știu cât e, că ne-am ciondănit noi într-o vară, dar despre morți, numai de bine! 

Îmi rog cunoștințele să nu abunde în whatsappuri cu urări, că știm cum e treaba deja, și vă anunț că vin tăvălug anul ăsta. Urarea mea către voi de ziua mea e <<iubiți-vă cât ține!>>.

Urarea mea către mine e <<regăsește-te!>>”, a fost mesajul acid, scris de jurnalistă de ziua ei. 

Și-a pierdut tatăl anul trecut! „A murit cu patru zile înainte de ziua mea”

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață pe 17 noiembrie, anul trecut, din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care medicii au crezut, inițial, că ar fi doar o simplă răceală. Jurnalista nu se aștepta să-și piardă parintele atât de repede. 

„Tata a murit cu patru zile înainte de ziua mea. A făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus.

Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine frumoasă a lui. Tata era un om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a dezvăluit Mara Bănică, invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, la Kanal 2. 

Mara Bănică este, la acest moment, una dintre cele mai controversate jurnaliste din show-biz. Bruneta a avut numeroase apariții în emisiuni precum: „Acces direct” și „Xtra Night Show” (Antena 1). Mara a uimit, anul trecut, atunci când a plecat de la Antena 1 și a semnat cu Pro TV, pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, în februarie 2022, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț.

Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui, acesta nedorind să devină persoană publică.

Despre soțul Marei Banica se știe că acesta ar conduce o multinațională în Germania, fiind mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net