Claudia Ghițulescu, cadou cu fast de ziua sa de naștere! Ce dar a primit vedeta

#Exclusiv Click!

Zi importantă astăzi, 15 noiembrie, pentru Claudia Ghițulescu! Artista de muzică populară împlinește 46 de ani și este într-o formă de invidiat. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit cum o să își petreacă ziua de naștere două zi la rând.

Pentru că astăzi este o zi importantă din viața Claudiei Ghițulescu, cei dragi au fost alături de cântăreață încă de la primele momente ale aniversării sale.

„De la familia mea am primit, aseară, un buchet de trandafiri roșii, sunt foarte frumoși, nu i-am numărat câți sunt, dar oricum sunt mulți. Am fost vizitată de o televiziune de dimineață, după care o să merg cu fetele în oraș, cu prietenii, cu toată lumea, mâncăm masa de seară la restaurant și mâine o să merg la o altă televiziune, unde mă voi serba acolo și o să facem o masă mare cu invitați, cu petrecere și uite așa...două zile, de aseară, până mâine ne petrecem”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Click!

Iubită de români

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii virtuali, de pe conturile de socializare, cântăreața le-a arătat tuturor ce cadou frumos a primit din partea familiei. Așa că, admiratorii săi, au felicitat-o și au dorit să îi spună că sunt alături de ea.

„La mulți ani fericiți! Vă doresc de ziua dumneavoastră de naștere, doamna Claudia, să fiți fericită și iubită!”, „La mulți ani fericiți, cu sănătate, bucurii, împliniri, satisfacții și ocrotire de la Dumnezeu! Să fii iubită”, „La ceas aniversar îți doresc să fii mereu sănătoasă. Oltencuța mea frumoasă îți doresc ca viața ta să-ți fie țesută în flori și bucurie și pe fiecare cărare să răsară câte o floare. Să fii mereu dragostea și bucuria celor ce te înconjoară, iar dragostea și iubirea să nu te părăsească niciodată”, sunt doar câteva dintre sutele de mesajele pe care le-a primit Claudia Ghițulescu de la fani.

Claudia Ghițulescu, artista model!

Simpatica artistă de muzică populară a fost o elevă de nota zece! Aceasta a terminat două facultăți, Științele Economice și Facultatea de Muzică, și are un Master în Politică, SNSPA. Așa că pe lângă muzică, artista are cu ce se lăuda și mândri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net