Ce boală o chinuie pe Claudia Ghițulescu? „Am luat tratament!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Ghițulescu a fost diagnosticată cu sinuzită cronică. Vedeta a acuzat dureri  de cap, iar nasul a fost înfundat non-stop. A intrat pe tratament de specialitate, pentru a evita complicațiile. 

Îndrăgita artistă de muzică populară Claudia Ghițulescu (43 de ani) se confruntă, în ultima perioadă, cu o afecțiune gravă: este vorba de o sinuzită cronică, boală ce-i dă dureri atroce de cap și o face să vorbească pe nas.

Claudia Ghițulescu: „Am fost la doctor, mi-a zis că am sinuzită cronică"

Artista a crezut ințial că este vorba doar de o răceală care va trece repede, dar a început să acuze dureri foarte mari de cap și avea nasul permanent înfundat. Artista a mers la docotrul ORL-ist, care a dignosticat-o cu sinuzită cronică. 

Nu-mi mai dădea pace răceala. Așa am crezut că e doar o răceală și că va trece. Am fost, însă, la doctor și mi-a zis că am sinuzită cronică. Mă durea și capul foarte tare. Vorbeam fonfăit, pe nas. Am luat tratament ca să nu ajung la operație”, a povestit solista, pentru Click!

Cât de gravă este sinuzita?

Sinuzita este o afecțiune ORL importantă, cu o incidență mare, cu o evoluție trenantă, afectând în mod direct calitatea vieții pacienților diagnosticați, necesitând de cele mai multe ori consult interdisciplinar.

Sinuzitele cronice afectează calitatea vieții într-o masură mai mare decât insuficiența cardiacă. Sinusurile sunt mici spații de aer situate în craniu, mai exact în spatele frunții, nasului, pomeților și între ochi.

Sinusurile produc mucus, acel lichid subțire care blochează și îndepărtează germenii, cu scopul de a proteja organismul. Se poate ajunge la exces de mucus din cauza bacteriilor sau alergenilor, lucru care produce blocarea sinusurilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net