Claudia Ghițulescu a ajuns cu mama la medicul estetician! Ce intervenție a suferit doamna Elvira?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Ghițulescu i-a făcut mamei sale, doamna Elvira, un cadou nesperat de ziua ei. A mers cu ea la o clinică estetică pentru o procedură menită să o întinerească cu 10 ani. Mama Claudiei a fost supusă unei blefaroplastii.

Claudia Ghițulescu (43 de ani) este foarte apropiată de mama ei, doamna Elvira, de la care a moștenit frumusețea și talentul muzical. Anii, însă, au trecut și peste mama Claudiei, care a împlinit zilele trecute 65 de ani.

Solista s-a gândit să-i facă celei mai dragi ființe de pe lume un cadou nesperat. A programat-o la o intervenție estetică, menită să o întinerească cu 10 ani. Este vorba de o  blefaroplastie chirugicală, pe care femeia a suferit-o chiar în cursul zilei de marți, 11 aprilie, la o clinică estetică din Nordul Capitalei.

Claudia a mers împreună cu mama ei la clinică și a susținut-o pe tot parcursul intervenției, care a durat în jur de oră și jumătate.

Mama Claudiei Ghițulescu a făcut blefaroplastie

Mama a suferit de mult timp de oboseală cronică și disconfort la nivelul ochilor, din cauza pielii suplimentare de pe pleoape. Și-a făcut curaj și a ales să meargă la clinica doamnei doctor Dana Bratu pentru o intervenție de blefaroplastie.

Sunt atât de mândră de curajul și hotărârea ei! Și mai mult decât atât, sunt uimită de rezultate! După intervenție, mama arată mai tânără, mai odihnită și mai strălucitoare decât oricând!” , a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Click!

Blefaroplastia rezolvă atât o problema estetică (pleoapele căzute dau un aspect trist, obosit), cât și pe cea funcțională, pentru că deschide privirea și lărgește câmpul vizual.

Intervenția nu necesită spitalizare, iar pacienta își poate relua imediat activitatea. Operația a fost realizată de un chirurg specializat, sub atenta mea supraveghere, iar doamna Ghițulescu a fost foarte mulțumită de rezultatele obținute. Pentru noi, satisfacția pacientului este prioritatea noastră numărul unu”, ne-a declarat medicul estetician Dana Bratu.

Doamna Elvira a plecat acasă imediat după intervenție, însoțită de fiica ei. Femeia se va recupera în termen de aproximativ 10 zile.

Vom scoate benzile de la ochi undeva la șapte -zece zile de la operație. Recuperararea finală va fi undeva la două săptămâni după intervenție.

Pacientul nu are restricții mari. Trebuie doar să aplicăm gheață, să nu ne lovim și fără machiaj. După ce îndepărtăm benzile, vom avea o cicatrice roz-roșie, care rămâne vizibilă ca un fir câteva luni de zile. Va trebui în această perioadă, până se vindecă definitv, să putăm ochelari de soare și SPF”, a precizat medicul Ionuț Guzganu, care a și efectuat intervenția.

Ce este blefaroplastia?

Blefaroplastia sau liftingul pleoapelor este o intervenție chirurgicală de corecție a pleopelor căzute și implică îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime.

Pe măsura înaintării în vârstă, pielea de la nivelul pleoapelor începe să-și piardă din elasticitate și se întinde, iar mușchiul care susține pleoapa slăbește. Ca urmare, excesul de grasime se poate aduna deasupra și dedesubtul pleoapelor, determinând căderea pleoapei superioare și formarea de pungi sub ochi.

Fața capătă un aspect îmbătrânit și obosit în permanență. În plus, în special la persoanele în vârstă, o pleoapă căzută mult poate reduce vederea laterală (vederea periferică), mai ales în părțile superioare și exterioare ale câmpului vizual.

Blefaroplastia poate ameliora sau elimina aceste probleme de vedere și poate face ca ochii să pară mai tineri și mai alerți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net