Cum stă cu dragostea Claudia Ghițulescu, după ce a fost înșelată de fostul soț. Avem cele mai sincere declarații: „Am refuzat să cred”

#Exclusiv Click!

Claudia Ghițulescu (43 ani) este o fire extrem de credincioasă. Interpreta de muzică populară a fost crescută în spiritul credinței de mică și nu ratează niciun post înainte de marile sărbători. 

Postul nu se referă doar la mâncare, ci la curățenie spirituală. E normal să te rogi în post, mai ales în posturile mari din an, să nu ne pierdem credința, să ne iubim. Dumnezeu este Iubire, iar unde este Iubire acolo este și Dumnezeu. Trebuie să precizăm că Dumnezeu este Cel ce ne-a iubit întâi. Iubirea noastră către El este iubire-răspuns, e răspunsul spiritului uman la iubirea ce ne-a arătat-o și ne-o arată Dumnezeu. Dumnezeu este iubire și asta ne face eligibili, oricât de imperfecţi am fi! Asta aș spune eu despre credință!”, a mărturisit, pentru Click, Claudia Ghițulescu.

Cât de des reușește să țină post

Întrebată de reporterul Click! cât de des reușește să țină postul și ce anume gătește și mănâncă în această perioadă, Claudia Ghițulescu ne-a mărturisit că nu se abate de la preparatele sănătoase. 

Acasă gătesc doar de post, salate, supe creme de ciuperci, broccoli, de legume, salată orientală, varză călită… Am multe mâncăruri de post pe care le gătesc,  în funcție de ce îmi este poftă!În Noaptea de Înviere o să stau cu familia mea la Craiova, apoi plec să mă văd cu iubitorii de muzică. În Ziua Sfântă de Paște cânt și sunt foarte fericită că mă întâlnesc cu iubitori de muzică populară. 

Voi cânta la Domeniile Greaca pe zi. Între orele 12:00 și 17:00, domnul Dan organizează anul acesta o petrecere tradițională, cu mâncare tradițională, foc de tabără și eu vin cu voia bună, iar în seara de Paște o să plec la Londra să cânt pentru românii din Londra la un restaurant românesc. Sunt bucuroasă pentru că pot să înveselesc oamenii în ziua de Paște Iubesc să iubesc!”, ne-a povestit îndrăgita artistă.

Își dorește să fie iubită 

Și dacă tot îi merge bine și frumos pe plan profesional, Claudia Ghițulescu ne-a spus că în ceea ce privește partea sufletească este deschisă să își găsească sufletul pereche. „Din punct de vedere personal îmi doresc să iubesc și să fiu iubită Restul îl las pe Dumnezeu să-mi ofere lucruri pe care le merit și care îmi sunt de folos!”, a mai mărturisit artista.

A fost înșelată de fostul soț

În anul 2019 Claudia Ghițulescu a  divorțat de soțul infidel, după 2 ani și jumătate de căsnicie. La vremea respectivă, Claudia a făcut mărturisiri emoţionante în cadrul emisiunii „Acces direct”. 

Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O ştiam. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferenţa asta de vârstă. Nu ştiu cum a intrat în această relaţie, am căutat-o pe fată. Am zis să îi explic că e un copil şi că soţul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Erau foarte multe persoane care ştiau despre această relaţie, dar au vrut să mă protejeze. Marian mi-a zis că nu e adevărat, l-am crezut. Copila aceasta se posta pe Facebook din acelaşi restaurant unde se afla şi soţul meu. Am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea ştie că mi-am dorit să am familie şi copil. Ca soţie, am zis să fiu mai înţeleaptă, să ne continuăm căsnicia şi să trecem peste asta”, spunea atunci Claudia Ghițulescu, care este o artistă frumoasă și plină de viață și își dorește acum tot ce este mai bun pentru ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net