Schimbare importantă în viața lui Andrei Aradits după divorț. Nimeni nu se aștepta la acest rol

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața particulară a actorului Andrei Aradits (49 de ani) a fost în ultimele zile în atenția presei după divorțul de soția sa, Andreea. Dar iată că acum acesta va fi din nou în atenția fanilor, căci revine pe micile ecrane, tot la Antena 1, unde va juca în serialul „Lia - Soția soțului meu", unde producătoarea Ruxandra Ion i-a dat un rol important.

Așa arată Andrei Aradits pentru serialul „Lia - Soția soțului meu” / captură: Antena 1
Așa arată Andrei Aradits pentru serialul „Lia - Soția soțului meu” / captură: Antena 1

În ultimii ani, Andrei Aradits a fost mai mereu în atenția fanilor, după ce a jucat în serialul „Vlad", unde a interpretat un personaj negativ, după ce a colaborat cu un mare lanț de magazine, apoi și-a oferit vocea pentru show-ul „Mâncare pe care", iar în urmă cu doar câteva zile a divorțat de soția sa, fapt despre care a povestit, uimind pe multă lume, în podcastul realizat de Jorge.

În acest moment dificil al vieții, iată că actorul are parte de noi satisfacții profesionale, care să îl ajute să depășească impasul de acasă. Artistul se întoarce la postul Antena 1, cu care a colaborat foarte multă vreme, căci a fost jurat în emisiunea-concurs „Te cunosc de undeva" până în 2018. Andrei Aradits a fost solicitat din nou de producătoarea Ruxandra Ion, de data aceasta pentru a juca rolul unui mafiot care iese din pușcărie și vrea să se răzbune pe personajul Petru Vornicu și pe familia acestuia, în noul serial, „Lia - Soția soțului meu”.

Are un nou look pentru serialul „Lia - Soția soțului meu”

Andrei Aradits are motive să fie bucuros din punct de vedere profesional / foto: arhiva personală
Andrei Aradits are motive să fie bucuros din punct de vedere profesional / foto: arhiva personală

Cu un look nou, tuns scurt și cu barbă, actorul revine la rolurile de personaj negativ care l-au consacrat și l-au făcut să aibe succes. Se știe că actorul este vechi colaborator al producătoarei Ruxandra Ion, cu care a lucrat la mai multe proiecte până acum, precum serialele „Lacrimi de iubire" și „Iubire ca în filme", de la postul tv ACASĂ, iar mai târziu în „O grămadă de caramele", la Happy Channel.

Andrei a debutat în seriale de televiziune la Prima TV, unde a jucat în producția intitulată „În familie", ca mai apoi, tot acolo, să joace în „Efect 30". În 2019 s-a mutat la PRO TV, după ce a primit rolul negativ din serialul „Vlad", una dintre cele mai de succes producții și unde i-a avut colegi de platouri pe Adrian Nartea și pe Emilian Oprea.

„Nu știe încă dacă și când va avea timp să le facă pe toate”

Andrei Aradits, alături de Andreea și fiul lor / foto: arhiva personală
Andrei Aradits, alături de Andreea și fiul lor / foto: arhiva personală

Deși anul acesta a divorțat de soția sa, Andreea, cu care avea o căsnicie de aproape 20 de ani, actorul este din nou în atenția fanilor prin ceea ce face. Noul rol din „Lia - Soția soțului meu" nu este singura colaborare pe care o va avea în viitorul apropiat cu postul Antena 1.

Sursele Click! au aflat că artistul ar mai fi primit o ofertă: aceea de a reveni pe post de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva!” și chiar propunerea de a participa, împreună cu fiul său într-un nou sezon al reality-show-ului „America Express". „Nu știe încă dacă și când va avea timp să le facă pe toate”, au spus, pentru Click!, surse din apropierea lui Andrei.

A debutat în seriale tv acum mai bine de 20 de ani

Andrei cu Adrian Nartea si Olimpia Melinte in Vlad/ Foto Pro TV
Andrei cu Adrian Nartea si Olimpia Melinte in Vlad/ Foto Pro TV

Înainte de a debuta în serialul „În familie" de la Prima TV, în 2002, acolo unde a cunoscut-o și pe fosta soție, Andrei Aradits a jucat în două episoade din „Vertiges" în 1999. Cel mai recent proiect de film al său este cel din 2021, când a jucat în filmul „Dirijorul tăcerilor".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net