Surprize mari la masa juraților „Te cunosc de undeva!”. Se vor întoarce Andrei Aradits sau Mihai Petre?

Ultima actualizare:

Cel de-al 19 sezon al show-ului transformărilor de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, este gata de start. Va reveni din 1 aprilie pe micile ecrane. S-au anunțat mare parte dintre concurenți, dar și componența juriului va suferi unele modificări... Click! îți spune cine este în cărți pentru a se alătura celor care sunt la masa „judecătorilor”: actorul Andrei Aradits (48 de ani) și Mihai Petre (43 de ani).

Aradits sau Petre s-ar putea alătura juriului de la „Te cunosc de undeva!” / foto: arhiva personală
Aradits sau Petre s-ar putea alătura juriului de la „Te cunosc de undeva!” / foto: arhiva personală

Potrivit surselor Click!, juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, format în ultima vreme din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, va mai avea un component. Candidații ideali pentru rolul acesta sunt, se pare, actorul Andrei Aradits, care a mai fost jurat în acest show, și Mihai Petre, care are și el o vastă experiență de jurizare în cadrul emisiunilor-concurs. De asemenea, cunoscutul dansator a mai fost și el jurat la „Te cunosc de undeva”, atunci când Andreea Bălan a trebuit să părăsească emisiunea aceasta pentru a participa la reality-show-ul „America Express".

Mihai Petre, un jurat controversat

Mihai Petre are o vastă experiență de jurizare a competițiilor tv / foto: arhiva personală
Mihai Petre are o vastă experiență de jurizare a competițiilor tv / foto: arhiva personală

Mihai Petre este unul dintre cei mai controversați și „spumoși” jurați. Comentariile sale, și atunci când a fost în echipa de la „Dansez pentru tine" (PRO TV), dar și atunci când a participat pe această poziție în show-urile „Ham Talent”, „iUmor" și „Dancing on Ice" de la Antena 1, au făcut deliciul publicului telespectator și au ridicat audiențele. De asemenea, după ce a câștigat împreună cu soția sa, Elwira Petre, sezonul trecut din „Asia Express", a dovedit că este în continuare foarte îndrăgit de telespectatori.

Andrei Aradits a încheiat socotelile cu PRO TV în decembrie

Aradits nu mai are contract cu PRO TV, așa că s-ar putea întoarce la Antena 1 / foto: Antena 1
Aradits nu mai are contract cu PRO TV, așa că s-ar putea întoarce la Antena 1 / foto: Antena 1

Andrei Aradits a plecat din juriul de la „Te cunosc de undeva!” în 2018, pentru a se putea implica în niște proiecte de la PRO TV. A jucat în serialul „Vlad", a mai participat în alte show-uri de divertisment, cum a fost și programul spectal de Revelion de astă iarnă, dar dar apoi nu a mai fost așa vizibil pe micile ecrane. Doar a fost auzit, căci a pus voce pentru emisiunea „Mâncare pe care" de la postul tv ACASĂ. Din păcate, și această emisiune s-a terminat în decembrie și de atunci actorul nu a mai făcut mai nimic în televiziune. Așadar, Andrei Aradits este din nou liber de contract și ar putea fi cooptat din nou de Antena 1, susțin sursele Click!

„Te cunosc de undeva!”, lista concurenților din sezonul 19

Opt echipe vor participa la noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, cel cu numărul 19, care debutează la 1 aprilie, la Antena 1. Click! îți spune care sunt toți concurenții:

  • Emilian și WRS
  • Damian Drăghici și iubita sa, Cristina
  • Anca Țurcașiu și Jean Gavril
  • Nicole Cherry și Juno
  • Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip
  • Radu Țibulcă și CRBL
  • Adda și Radu Bucălae
  • Misha și AMNA
image
image
image
image
image
image
banner mămăligă png
cub adela popescu png
netflix jpg
mircea radu jpg
vocea png
netflix g6957822cc 1280 jpg
buhnici   colaj captura youtube jpg
image
actualitate.net