Soția lui Andrei Aradits, mesaj subliminal înainte ca actorul să confirme divorțul. Ce a transmis Andreea

Actorul Andrei Aradits și soția acestuia, Andreea, au divorțat după aproape două decenii. Se pare că despărțirea a afectat-o destul de rău pe cea care i-a fost alături juratului de la Te cunosc de undeva timp de 17 ani. La scurt timp după pronunțarea divorțului, aceasta a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

Actorul Andrei Aradits și soția acestuia, Andreea, au divorțat după aproape 2 decenii. Foto: arhiva
Actorul Andrei Aradits și soția acestuia, Andreea, au divorțat după aproape 2 decenii. Foto: arhiva

Nu au găsit nicio cale pentru a resuscita relația

Surse din apropierea celor doi spun că relația nu mai funcționa de ceva timp și pentru că nu au reușit să o resusciteze, au preferat să meargă fiecare pe drumul său. Cel care a făcut anunțul separării este chiar Andrei Aradits.

În acest context, fosta soție a juratului emisiunii Te cunosc de undeva a postat, cu câteva zile înainte de anunțul oficial al despărții, un mesaj emoționat pe pagina sa personală de Instagram. Din mesaj se poate vedea clar că acest episod nefericit din viață o afectează pe Andreea, chiar dacă ea încearcă să-l depășească cât mai repede.

Ce mesaj emoționant a postat fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram

Showbizul românesc a fost șocat de despărțirea neașteptată dintre Andrei Aradits și soția acestuia. Cei doi și-au separat drumurile după 17 ani de relație. Cu toate că la mijloc este și un băiețel, ei nu au reușit să găsească o cale prin care să revigoreze relația și să meargă mai departe împreună.

Cu doar două zile înainte ca divorțul să se oficializeze, Andreea, fosta soție a juratului de la Te cunosc de undeva, a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj emoționant.
Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo cu un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă puțin. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că vrem sau nu. Totul echivalează cu ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscător pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo pentru a învăța ceva și îi ascult.", a scris Andreea Ardits, pe o rețea de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net