De ce s-a retras la mănăstire o cunoscută cântăreaţă de muzică populară: „Am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu”

Cu toţii simţim nevoia să ne retragem în unele momente, să medităm asupra vieţii noastre şi să ne regăsim, iar credinţa ne ajută pe mulţi în acest sens. Este şi cazul Claudiei Ghiţulescu care a simţit să se retragă la mănăstire. Motivul îl aflaţi acum!

manastire zielle noastre jpg

Solista de muzica populară a simțit să se retragă câteva zile la o mănăstire. Artista este deosebit de credincioasă și își găsește foarte multe resurse sufletești în credință.

claudia ghitulescu jpeg

Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa…Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune", a declarat artista la Antena Stars, conform Spynews.

Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire. Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune", a mai adăugat ea.

claudia ghitulescu jpeg

În ciuda vieții încărcate și a evenimentelor în care este constant prinsă, artista respectă cu sfințenie un program de rugăciune dimineața și seara.

Dimineața la cafea îmi place să stau cu mine și cu Dumnezeu, să citesc o rugăciune. Mi se așază o liniște în suflet. Seara, înainte de somn, beau un ceai și citesc rugăciunea de noapte bună. Mereu l-am simțit pe Dumnezeu", a mai mărturisit artista.

Claudia Ghițulescu a trecut prin divorț 

Claudia Ghițulescu a trecut printr-o mare durere în momentul în care a aflat că cel care îi jurase credință veșnică în fața lui Dumnezeu o înșela cu o altă femeie de aproape un an de zile Astfel, în anul 2019 artista a decis să divorțeze.

Ea a cunoscut-o pe Alexandra, amanta fostului său soț. „Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o… Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?'", a declarat Claudia Ghițulescu pentru Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net